Nogomet

Ševčenko nazaj na Apeninski polotok?

Genova, 16. 07. 2008 10.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Glavni agent nogometnega kluba Sampdoria Giuseppe Marota je izjavil, da si v novi tekmovalni sezoni želi tudi Andreja Ševčenka.

Bo Ševčenko pregovoril vodstvo kluba, da ga spusti nazaj na Apeninski polotok?
Bo Ševčenko pregovoril vodstvo kluba, da ga spusti nazaj na Apeninski polotok? FOTO: Reuters

Napadalec Chelseja Andrej Ševčenko s statusom v klubu ni najbolj zadovoljen. Od prihoda na Otok skorajda ne igra, predstave iz AC Milana pa so postale preteklost. Ukrajinec si želi nazaj na Apeninski polotok, čeprav glavni mecen Chelseaja Roman Abramovič o njegovem odhodu ne želi razpravljati.

"S prihodom Ševčenka bi rešili naše težave v napadu, hkrati pa bi imel nogometaš priložnost, da se vrne na pota stare slave. V kolikor se bomo z vodstvom Chelseaja dogovorili za prestop, bo Andrej v kratkem oblekel naš dres,“ je za televizijo Sky povedal agent kluba Giuseppe Marota.

Ševčenko je pred časom dejal, da si želi k Sampdoriji, saj si ni uspel zagotoviti mesta v udarni enajsterici evropskega klubskega podprvaka.

Chelsea v Prekmurje

Iz Prekmurja je prišla novica, da bodo Moravske Toplice v prvem tednu meseca avgusta gostile enega največjih angleških in evropskih nogometnih klubov. Nogometaši Chelseaja se bodo v tamkajšnjih termah mudili na pripravah, londonsko zelenico bodo za prekmursko zamenjali med 4. in 8. avgustom. Več o podprvakih lige prvakov bo znano v prihodnjih dneh.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cfcsg
16. 07. 2008 23.05
pa naj gre, ka še čaka tk ni nc naredo za chelsea...........blue is the color........we love u chelsea
Mr.Google
16. 07. 2008 11.27
1x pišete da bo šou v milan drugič v barco na posojo a ja vam rečem da bo on ostau v londonu
essien5
16. 07. 2008 11.18
ajde čav sheva ! pa srečno v samboriji!!