Nogomet

Sedaj je uradno: Szczesny iz športnega pokoja med vratnici Barcelone

Barcelona, 02. 10. 2024 15.10 | Posodobljeno pred 23 minutami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Barcelona je po hitrem postopku našla zamenjavo za poškodovanega vratarja Marca-Andreja ter Stegna. Iz zelo kratkega športnega pokoja je v svoje vrste zvabila poljskega vratarja Wojciecha Szczesnyja, ki bo za Barcelono branil do konca letošnje sezone.

Barcelonin prvi vratar Marc-Andre ter Stegen, si je prejšnjo nedeljo proti Villarrealu strgal tetivo pogačice v desnem kolenu, zato obstaja bojazen, da bo izpustil preostanek sezone. Pri katalonskemu velikanu so zato hitro našli rešitev v Wojciechu Szczesnyju, ki je sicer po koncu minule sezone odšel v športni pokoj. A ta ni trajal dolgo, saj bo po novem z Inakijem Peno tvoril dvojec, ki bo branil Barcelonina vrata.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Poljski vratar je v bogati karieri igral za Arsenal, Romo in Juventus, 84-krat igral za svojo državo in nazadnje nastopil na letošnjem evropskem prvenstvu v nogometu.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

batman1972
02. 10. 2024 15.54
Nož v hrbet penji . Tip mora ven iz kluba. Ga je škoda za klop greti. Ni baš hudo dober ampak boljši od marsikaterega v La ligi. Bomo videli koliko golov bomo fasal zaradi napak golmana od poljaka