Nogomet

Stolica je že 'bivši', se na klop Partizana vrača Milošević?

Beograd, 13. 08. 2022 07.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ilija Stolica, srbski nogometni strokovnjak, nekdanji trener Olimpije, podobno kot v Ljubljani tudi v Beogradu na klopi Partizana ni zdržal dlje časa. Tamkajšnji mediji poročajo, da naj bi bil največji kandidat za klop črno-belih še en nekdanji trener zeleno-belih Savo Milošević, ki je v preteklosti že vodil ta beograjski klub.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Uprava kluba Ilija Stolico je odstavila po izpadu iz Lige Evropa, v tretjem krogu je Beograjčane izločil ciprski AEK Larnaca, poroča STA. Doma je zmagal z 2:1, četrtkova povratna tekma pa se je končala z izidom 2:2. Po njej so se dogajale nemile scene, navijači so verbalno napadali igralce in upravo. Stolica, ki je na trenerskem mestu na začetku zamenjal Aleksandra Stanojevića, je na šestih tekmah zabeležil le eno zmago, v prvem krogu srbske lige je bil boljši od Javora. Partizan v domačem prvenstvu za vodilno Crveno zvezdo zaostaja že sedem točk. Srbski mediji so prepričani, da bo naslednji trener Partizana Savo Milošević. Nekdanji trener Olimpije je na klopi Partizana v preteklosti že sedel.

Partizan se bo tako kot slovenski prvak Maribor zdaj boril za vstop v Konferenčno ligo, njihov tekmec v četrtem krogu kvalifikacij bo Hamrun z Malte.



 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

obožeobože
13. 08. 2022 10.32
+1
Pančev je mojster
Izudin Vidi?
13. 08. 2022 08.50
+0
kaksna mojsrovina mladega francoza za 2:2. z celo obrambo se je poigrov.
Brakedirt fafa očetu
13. 08. 2022 08.22
+0
Vrača se Darko Pančev pa še to že včeraj je v vseh ostalih medijih vse napisano kdo s vrača..💥
?auž
13. 08. 2022 08.40
+3