Nogomet

Se bo Guardioli v Cityju kmalu pridruži Gvardiol?

Manchester, 25. 06. 2023 18.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Otoški mediji skupaj z vedno zanesljivim italijanskim športnim novinarjem Fabriziom Romanom poročajo, da so aktualni evropski klubski prvaki zelo blizu novi okrepitvi.

Hrvaški reprezentančni branilec Joško Gvardiol naj bi se z Manchester Cityjem že dogovoril o vseh podrobnostih pogodbe. Mnogi mediji poročajo celo, da se je klub iz Manchestra že dogovoril o podrobnostih zdravstvenega pregleda, ki ga bo trenutni igralec Leipziga opravil ob potencialnem prestopu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

A nič še ni uradno, saj sta zdaj na vrsti oba kluba. Fabrizio Romano trdi, da nemški klub pričakuje okoli 100 milijonov evrov visoko odškodnino v zameno za branilca, ki je blestel na lanskem svetovnem prvenstvu. Če se jim želja uresniči, bi Gvardiol postal najdražji branilec vseh časov. 

Joško Gvardiol
Joško Gvardiol FOTO: AP

Glede na sredstva, ki so na voljo klubu s severa Anglije, in močno željo trenerja Cityja Pepa Guardiole je verjetno zgolj vprašanje časa, kdaj bo nekdanji nogometaš Dinama iz Zagreba oblekel sinjemodri dres. Tam se bo pridružil reprezentančnemu soigralcu Mateu Kovačiću, ki je v City nedavno prestopil iz Chelseaja.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

t3d0m3d0
25. 06. 2023 20.49
-7
Ta tip si je spremenil priimek, da lahko izpade bolj slaven. Zares se morda piše Kurdić.