Nogomet

Kek pričakuje najboljši možen začetek sezone, Sanchez upa na zmago Reala

Ljubljana, 14. 08. 2024 18.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
S.V., B.B.
Komentarji
5

V Varšavi se bosta v Uefinem superpokalu pomerila zmagovalec Lige prvakov in zmagovalec Lige Evropa - Real Madrid ter Atalanta. Madridčani seveda nosijo vlogo izrazitega favorita, pred srečanjem pa sta svoje mnenje pristavila tudi selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek in trener Olimpije Victor Sanchez. Prenos na Kanalu A in VOYO se začne ob 20.30.

Več videovsebin
  • Matjaž Kek pred tekmo Real Madrid - Atalanta
    02:33
    Matjaž Kek pred tekmo Real Madrid - Atalanta
  • Victor Sanchez pred tekmo Real Madrid - Atalanta
    00:55
    Victor Sanchez pred tekmo Real Madrid - Atalanta

Slovenski selektor pričakuje najboljši možen začetek klubske sezone. "Na eni strani institucija Reala, na drugi strani simpatična Atalanta," pravi Kek, ki je prepričan, da bo superpokal postregel z zanimivo in kvalitetno tekmo za navijače, medije ter stroko.

Španec na klopi Olimpije pa se zaveda, da je vloga favorita na strani Madridčanov, toda ob tem opozarja, da je nogomet v preteklosti že postregel s številnimi presenečenji. 

Trener zmajev, ki je v svoji karieri zbral 65 nastopov za beli balet, pričakuje zahtevno tekmo med dvema kvalitetnima tekmecema, a upa na zmago Špancev. 

Selektor Kek nam je zaupal tudi utrinek iz krajše debate z Luko Modrićem, ki je nanesla na trenerja Carla Ancelottija. Hrvat mu je potrdil, da je italijanski strokovnjak fantastičen človek in trener, o čemer govorijo tudi rezultati. Italijana se je dotaknil tudi Sanchez, ki ga je označil za najboljšega trenerja v zgodovini nogometa. 

Uefin superpokal 2024: Real Madrid - Atalanta
Uefin superpokal 2024: Real Madrid - Atalanta FOTO: Kanal A
UEFA Superpokal: Real Madrid - Atalanta
UEFA Superpokal: Real Madrid - Atalanta FOTO: VOYO

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

igyyp
14. 08. 2024 20.19
+1
004 in samomojemnenje: vi2 sta obsedena z sodniki. Nimata, kaj bolj pametnega v lajfu počet. Sračkata po Realu. Bravo vsaka vama čast. Svojih govn pa ne vidite. Sicer pa Real igra,kje je vaša Barka, kopuje preko leanpay igralce. ?
cripstoned
14. 08. 2024 20.35
Koliko casa si vzameta da pišeta lazi o realu...a ko imajo največjo korupcijo pred svojim pragom pa si lažejo...hahahahha...dejstvo je.da bo samo ranjeni navijac koruptilone pljuval po realu ker jih pac boli da je real svetlobna leta v nogmetu pred njimi, da o financah in prihodnosti ne začnemo...najbolj smešno pa je da jim je se njihov mali prevarant pred kratkim zaprl usta ko je pac povedal da je real madrid najboljši klub...se tukaj si lažejo hahahahaha
265004
14. 08. 2024 18.34
-1
izjava sodnik MATEU LAHOZ o aferi Negreira: po mojem mišljenju cel ta proces traja predolgo...Jaz nikoli nisem imel stika z Enriquezom Negreiro,razen na nekaj seminarjih,na katerih pa nisva komunicirala.Njegov sin se je nudil da bi izvedel individualne psihične priprave za sodnike,ampak jaz na to nikoli nisem pristal...Tale afera meče slabo luč na vse ,ki so jo začeli...
samomojemnenje
14. 08. 2024 18.59
-1
24.4.2024Velika sodna zmaga Barcelone: Primer Negreira je padel, klub je dokazal nedolžnost...Barceloni je na dan, ko je klub naznanil slovo trenerja Xavija, s pleč padel velik mlinski kamen, saj je t.i. afera Negreira danes dobila epilog. Višje sodišče v Barceloni je odločilo, da katalonski velikan ni podkupoval sodniškega komiteja ter skušal z nakazili na račun nekdanjega podpredsednika sodniškega komiteja Joseja Marie Enriqueza Negreire vplivati na sojenje oziroma na izbiro sodnikov. "FC Barcelona izraža zadovoljstvo z današnjo sodbo Višjega sodišča v Barceloni, saj potrjuje pojasnila, ki jih je predstavil klub, in zavrača hipotezo o domnevnem kaznivem dejanju podkupovanja." "Ohranili smo prepričanje, da bomo prek sodišč lahko dokončno razjasnili dejstva, ki so predmet pritožbe, ter dokazali popolno nedolžnost kluba," so zapisali pri Barceloni. V Barceloni so se pred obtožbami ves čas branili rekoč, da so bila nakazila Negreiri oziroma njegovemu sinu namenjena za različna tehnična poročila, ki si tičejo analize sodnikov in igralcev. Barceloni je ob izbruhu škandala grozila drakonska kazen, saj je bila govora celo o izključitvi iz evropskih pokalih oziroma ostalih sankcijah, ki bi do temeljev pretresla klub.....Režimski realovi klovni pa še kar naprej živijo v nebulozah in svoji zlagani resnici, kateri še sami ne verjamejo.
cripstoned
14. 08. 2024 20.37
blablabla...po zaporih sedijo predsedniki koruptilone, največji sodniški škandali (uefa. 09,13,15)...negreira 18let...podkupovanje agentov (nwymar oče)...prikrivanje cen prihoda igralcev (neymar) podkupovanja in korupcija...zato pa karma tolče na polno kar se financ tiče...pripeljali ste olma ne morete pa ga registrirati...a je kriv perez al franco zato? Ahahahahahah...0red svoj prag hejteri...koruptilona je v korupciji prehitela celo berlusconijev milan in agnelijev juve....bodite ponosni da ste vsaj nekje na 1.mestu hahahahahaha