Nogomet

Ronaldinho: Vedno sem se rad zabaval

Barcelona, 01. 07. 2008 15.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ronaldinho je na eni izmed brazilskih televizij priznal, da se je vedno rad zabaval. A kot pravi to nikoli ni vplivalo na njegovo profesionalno kariero.

Še ne dolgo tega so vsi občudovali mojstrovine brazilskega nogometnega zvezdnika. Pretekla sezona pa je bila za Ronaldinha povsem povprečna. Brazilec je vse pogosteje noči preživljal na zabavah in se vse manjkrat pojavil na treningih. Zaradi vse slabših predstav pa so mu v Barceloni dali jasno vedeti, da v prihodnji sezoni zanj ni več prostora v ekipi. A kot kaže se brazilski nogometni biser s tem ne obremenjuje preveč. „Še vedno sem član Barcelone, želim si čim bolje trenirati. Ne obremenjujem pa se v katerem klubu bom prihodnjo sezono igral, to bo uredil moj brat, ki je tudi moj menedžer,“ je za TV Globo dejal Ronaldino.

Ronaldinho
Ronaldinho FOTO: Reuters

Pred časom se je za usluge svojega rojaka zanimal tudi Luiz Felipe Scolari, ki je na letošnjem EP vodil Portugalsko, v prihodnji sezoni pa bo trener angleškega prvoligaša Chelsea. „Počaščen sem, da me v svoji ekipi želi tudi takšen nogometni strokovnjak kot je Scolari. Bilo bi sijajno, da bi spet lahko sodeloval z njim,“ je še dejal Ronaldinho.

Brazilskega virtuoza čakajo še olimpijske igre v Pekingu, kjer se želi pokazati v najboljši formi.


KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

katebriga22
01. 07. 2008 17.36