Nogomet

Ronaldinho prosi Scolarija

London, 14. 06. 2008 10.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Brazilski nogometaš Ronaldinho si je premislil in bi za vsako ceno v prihodnji sezoni rad zaigral za londonski Chelsea.

Ronaldinho
Ronaldinho FOTO: Reuters

"Nikoli ne bi igral za Chelsea, saj igrajo preveč previdno,“ so bile pred časom izjave nekdanjega zvezdnika svetovnega formata Ronaldinha. Brazilec pa si je vendarle premislil. Potem ko je londonski klub okrepil brazilski selektor Luis Felipe Scolari, si na Stamford Bridge želi tudi Ronnie.

"Moj brat bo pripravljen za prihodnjo sezono. S Scolarijem se dobro poznata in skupaj sta dosegla imeniten uspeh,“ je za nemški Bild povedal Ronaldinhov brat in agent Roberto de Assis.

Spomnimo, da brazilskemu reprezentantu cena dnevno pada, vodstvo Barcelone pa naj bi ga po zadnjih podatkih španskih medijev drugemu klubu prepustilo za vsega 20 milijonov evrov. Sprva je bila njegova cena vsaj trikrat višja.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

essien5
27. 06. 2008 18.14
sam ne te budale če že wingerja z barce nej pride messi ta konj pa nej zgnije in gre v manchester united saj so tam sami klošarji chelsea je ta bol živeli
{rocky}
18. 06. 2008 19.23
ronaldinho slabičev kot si ti chelsea ne rabi....ko si bil na vrhuncu kariere ti je bla barca svetišče, zdj ko si pa zanič pa kr ostan v svojem templju...kr pros scolarija zarad mene lahk po kolenih za njim plaziš...upam da je scolari vsaj tolk pametn da ga ne bo vzel....naj ga pusti da gre v milano
martin-martin
14. 06. 2008 11.43
prolketi ronaldinho prej ko mu je šlo super bi kr ostal v barci zdej ko ne pa cel zjeban pa bi kr šao v chelsea!! upam da ne bo šao ker je kmet na kvadrat!! chelsea 4-ever!!!!!!!!