Nogomet

Rodrygo: V naši garderobi ni egoistov

Madrid, 28. 05. 2024 13.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaše madridskega Reala in dortmundske Borussije le še nekaj dni loči do velikega finala v najelitnejšem klubskem tekmovanju na svetu. Novi stari španski državni prvaki bodo v vlogi favorita, a kot je na druženju s predstavniki sedme sile večkrat poudaril desni krilni napadalec Rodrygo, bo nemški predstavnik zelo nevaren tekmec. "Od našega pristopa bo odvisno, kako se bo končal obračun v Londonu," med drugim pravi brazilski reprezentant. Finalni obračun si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na POP TV in VOYO od 20.00 naprej!

Real bo torej v soboto na Wembleyju lovil še svojo 15. lovoriko v elitni Ligi prvakov, Borussia iz Dortmunda na drugi strani pa drugo v zgodovini kluba. 

Tako stavnice kot pogled na igralski zasedbi gredo v prid španskih državnih prvakov, a rumeno-črni so med sezono dokazali, da je treba na njih še kako resno računati. O tem bi lahko kaj več povedali tudi v taborih madridskega Atletica in Paris Saint Germaina, ki sta morala priznati premoč prav ekipi iz Dortmunda. A zdaj je na vrsti veliki finale, tekma, ki se po besedah vpletenih igra, da se zmaga. Sama udeležba na koncu ne bo štela kaj prida, saj se v zgodovino tekmovanja oziroma v kolektivni spomin slehernega ljubitelja Lige prvakov vtisnejo zgolj zmagovalci.

Rodrygo se je zelo dobro znašel v vrstah madridskega Reala.
Rodrygo se je zelo dobro znašel v vrstah madridskega Reala. FOTO: AP

"Veliko bo odvisno od našega pristopa. Zavedamo se, da se naš tokratni tekmec v finale ni uvrstil po naključju ali pa po spletu srečnih okoliščin. Gre za zelo resno ekipo, ki ve kaj hoče," je v okviru medijskega dneva madridskega Reala uvodoma dejal krilni napadalec belih Rodrygo. Ta je prepričan, da bomo spremljali igriv, zanimiv in morda rezultatsko negotov finale. "Borussia je dokazala, da zna igrati tudi na rezultat. Način, kako so "preživeli" gostovanje v Parizu, dovolj zgovorno priča o njihovi kakovosti. A kot sem že povedal, naš pristop mora biti na pričakovani ravni, če želimo še enkrat več visoko v zrak dvigniti čislano lovoriko," se pasti sobotnega finalnega obračuna, ki ga bomo od 20.00 naprej prenašali na POP TV in VOYO, zaveda desnokrilni napadalec brazilske izbrane vrste.  

Madridčani premorejo slovita imena, zato se pogosto postavlja vprašanje o (ne)izraženosti egov v Realovi garderobi. Rodrygo ponuja zanimiv odgovor. "V naši slačilnici ni egoistov. Vsi smo maksimalno osredotočeni na uspeh kluba, posamični dosežki nas ne zanimajo. Če lahko Luka Modrić pri svojih skoraj 39 letih v polni hitrosti po izvajanem udarcu s kota preteče celo igrišče in se vrne do svojega kazenskega prostora, potem moramo ostali prispevati več. To je povsem enostavna enačna našega uspeha. Nič nam ni težko, vse za dobrobit moštva, ki vselej diha kot eno," je še dodal dobro razpoloženi Rodrygo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Finale Uefa Lige prvakov: Borussia Dortmund - Real Madrid

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Fregasto
28. 05. 2024 18.04
-3
Tudi sodniki so dobro uigrani z ekipo. Vinija so sprejeli takega kot je.
sencina
28. 05. 2024 17.44
+5
Upam da bo sodnik sodil pošteno
cripstoned
28. 05. 2024 18.25
+4
tudi jaz upam da bo sojenje pošteno...da ne bo spet sodnik 2x podaljšal že tako predolg podaljšek in potem stori napako zaradi katere hejtercki potem ne dajo mira hahahahaa...edina realnost pa je da real madrid bil boljši in srečnejši tako od citya kot otld bayerna zato je zasluzeno tu kjer je...vincica čaka težka naloga ampak dejstvo je da ima real ekipo ki lahko borussiji natrese 5golov brez problema...
Kollerik
28. 05. 2024 19.32
-3
cripstoned
28. 05. 2024 19.34
+3
cripstoned
28. 05. 2024 16.29
+2
Dajte bodite malo fer in objavite se kakšno novico borussiji...klubu pred katerim se lahko skrije marsikateri velikan ko je o govor o navijačih in kadrovanju tega kluba...o realu jasno da se bo non-stop pisalo in govorilo ker je pac najboljši klub vseh časov ampak mislim da si tudi ostali zasluzijo nekaj vec medijskega prostora...
Divji petelin
28. 05. 2024 16.01
+2
Naj zmaga KRALJ
zapiramvamustaaa
28. 05. 2024 15.36
-5
No Vini je malce egoist ampak to so vsi v slačilnici sprejeli.Imamo najbolj uigrano ekipo v zgodovini nogometa katera se tudi ob prostem času druži in živi skupaj.Vsi za enega eden za vse.Tega v Barceloni niso nikoli imeli.Spommite se klanov v slačilnici.Ter Stefen vs Messi in Suarez.Messi vs Griezman itd.Zato jih ni že celo desetletje na mapi nikjer.zdaj z 16 letniki pa sploh ne bodo nič dosegli.
The GOAT
28. 05. 2024 17.19
-2
RUBEŽ
28. 05. 2024 15.35
+1
DORTMUND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
zapiramvamustaaa
28. 05. 2024 15.39
+0
bohinj je zakon
28. 05. 2024 14.31
+2