Nogomet

Sanchez: Pripravljeni smo na ta zahteven izziv

Reka, 22. 08. 2024 06.00 | Posodobljeno pred 26 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Rijeke in Olimpije se bodo nocoj udarili na prvi tekmi play-offa kvalifikacij za Konferenčno ligo. Ljubljančani so v letošnji sezoni še neporaženi, ob tem pa redko prejemajo zadetke, kar bo tudi tokrat osrednja naloga zmajev. S prenosom začnemo ob 19.50 na Kanalu A in VOYO.

"Pripravljeni smo na ta zahteven izziv. Smo zelo motivirani, imamo priložnost, da se uvrstimo v Konferenčno ligo, zato smo seveda tudi tu," je na srečanju s sedmo silo v Reki dejal trener Olimpije Victor Sanchez, medtem ko Ahmet Muhamedbegović pričakuje intenzivno tekmo, ki bo gledljiva in zanimiva.

Predogled tekme med Rijeko in Olimpijo
Predogled tekme med Rijeko in Olimpijo FOTO: Sofascore.com

"Analizirali smo nasprotnika. Kot vedno precej pozornosti namenimo kvalitetam tekmeca, poskušamo pa najti tudi pomankljivosti in to obrniti sebi v prid. Tekmo bomo skušali nadzorovati tako, da bo potekala po naših notah. Želimo nadaljevati zmagovalni niz v Evropi. Vsako tekmo želimo zmagati, a zavedamo se, da je ta tekma dolga 180 minut," dodaja Sanchez. 

Španski strateg se na Hrvaškem dobro počuti. V svoji bogati karieri je sodeloval s številnimi Hrvati, na katere ga vežejo lepi spomini.

"Kot otroku iz Madrida so se mi uresničile sanje, ko sem postal del članske zasedbe Real Madrida. Sanje so postale resničnost. Garderobo sem si delil z največjimi zvezdniki, med njimi tudi z Davorjem (op. p. Šukerjem). Njegov odnos do mladih fantov je bil izjemen, pomagal nam je napredovati in še vedno imam z njim dober odnos," je dejal Sanchez, ki se je spomnil tudi na Roberta Jarnija in Ivana Rakitića

Ali bo lep spomin na Hrvaško pričaralo tudi gostovanje Olimpije na Rujevici? Izvedeli bomo nocoj od 19.50 dalje na Kanalu A in VOYO.

Kvalifikacije za UEFA Konferenčno ligo: Rijeka - NK Olimpija
Kvalifikacije za UEFA Konferenčno ligo: Rijeka - NK Olimpija FOTO: VOYO

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.