Nogomet

Redknapp snubi talenta Balotellija

London, 02. 02. 2009 11.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Osemnajstletni nogometaš milanskega Interja Mario Balotelli pri Joseju Mourinhu ne dobiva priložnosti za dokazovanje, zato si želi zapustiti klub.

Mario Balotelli pri Interju ne dobiva priložnosti za dokazovanje.
Mario Balotelli pri Interju ne dobiva priložnosti za dokazovanje. FOTO: Reuters

Mladi italijanski reprezentant Mario Balotelli pri Interju ne dobiva priložnosti za dokazovanje. Odkar je strokovni vodja kluba postal Jose Mourinho, najboljši mladi nogometaš minule sezone praviloma sedi na klopi za rezervne igralce oziroma celo na tribuni stadiona.


Napadalec se je minuli teden po treningu pogovoril s soigralci, nato pa domov odšel v solzah. Kakšna prohodnost ga čaka, zaenkrat ni znano, Mourinhove metode dela pa mu niso všeč. Po poročanju britanskega Daily Maila naj bi si ga želeli pri Tottenhamu.


Minuli teden se je maneger moštva Harry Redknapp mudil v Milanu. Otoški mediji so poročali, da je bil tarča Argentinec Hernan Crespo, kot vse kaže, pa je vendarle šlo za enega največjih talentov italijanskega nogometa.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

NEjcoo
03. 02. 2009 18.27
ma dej no kao nimajo dost napadalcev
ales400
02. 02. 2009 14.36
Balotellia itak ne bo dobil..
SonyHren
02. 02. 2009 12.14
ja crespa je hotu glih šu bi u tottenham