Nogomet

Redknapp rešuje nezanesljivega Gomesa

London, 06. 11. 2008 12.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometni trener Harry Redknapp (Tottenham) je našel način, kako vrniti samozavest pošteno izmučenemu vratarju Heurelhu Gomesu.

Heurelho Gomes
Heurelho Gomes FOTO: Reuters

Vratar londonskega Tottenhama Heurelho Gomes je izgubil samozavest po katastrofalnem startu sezone. Brazilec, ki je za devet milijonov evrov prispel iz PSV Eindhovna, je na 11 tekmah Premier League prejel kar 17 golov.

Redknapp želi vratarju pomagati, zato je v moštvo že pripeljal na Otoku zelo cenjenega trenerja čuvajev mreže Davida Colesa. Prepričan je namreč, da lahko njegov nekdanji sodelavec iz Portsmoutha Gomesa vrne v staro formo.

Coles je pred tem pomagal tudi angleškemu reprezentančnemu vratarju Davidu Jamesu (Portsmouth), ki je imel podobne težave, kot jih ima Gomes pri Tottenhamu. Novi trener Portsmoutha Tony Adams se že bori za obstanek Colesa na Fratton Parku.


KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

boyam
08. 11. 2008 11.54
ja eni pač ne razumejo besedila
THC1000
06. 11. 2008 15.49
tudi mene zanima... je prisel ali je se vedno v Portsmounthu??? hvala za odgovor...lp
JeanLuc
06. 11. 2008 14.09
Redknapp želi vratarju pomagati, zato je v moštvo že pripeljal na Otoku zelo cenjenega trenerja čuvajev mreže Davida Colesa Novi trener Portsmoutha Tony Adams se že bori za obstanek Colesa na Fratton Parku. kaj je zdj a ga je prpelov al ne?