Nogomet

Redknapp kritizira Ramosa

London, 07. 01. 2009 11.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Strateg angleškega Tottenhama Harry Redknapp je londonski klub po katastrofalnem začetku sezone pripeljal do finala ligaškega pokala.

V polfinalu je Tottenham kar s 4:1 premagal drugoligaša Burnleyja in zdaj čaka nasprotnika iz obračuna med Derby Countyjem in Manchester Unitedom.  Rdečelasi strateg na klopi Londončanov je bil po tekmi zelo zadovoljen, čeprav je po prvem polčasu jezno odkorakal v garderobo, saj je Burnley vodil z golom prednosti. 

Oster pogovor v garderobi je zalegel, da so njegovi varovanci v drugem polčasu zaigrali kot prerojeni ter se z goli Michaela Dawsona, Jamieja O'Hare, Romana Pavljučenka in avtogolom nesrečnega Michaela Duffa zasluženo prebili v finale.

Po tekmi Redknapp ni skoparil s pohvalami svojim nogometašem, močno pa je okrcal predhodnika na klopi moštva z White Hart Lana Juandeja Ramosa. Španec, ki sedaj sedi na klopi madridskega Reala, je po Redknappovih besedah sila slabo selekcioniral moštvo. Zato se je 61-letni šef stroke Tottenhama že podal v nakupe. Za slabih 14 milijonov evrov je najprej kupil Jermaina Defoa, angleškega reprezentanta, s katerim je uspešno sodeloval že pri West Hamu in Portsmouthu, kljub recesiji pa je najavil, da želi do konca januarskega prestopnega roka še tri ali štiri nogometaše, ki bi povečali konkurenco v moštvu, ki trenutno zaseda šele 16. mesto v Premier League.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.