Nogomet

Real na račun Barcinega poraza predčasno do 36. naslova La Lige

Madrid, 04. 05. 2024 23.11 | Posodobljeno pred 13 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Nogometaši madridskega Reala so še 36. postali prvaki Španije. Naslov so si zagotovili štiri kroge pred koncem prvenstva, potem, ko so zanesljivo ugnali Cadiz (3:0), Barcelona pa je izgubila v Gironi (4:2).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zasedba Carla Ancelottija ima štiri tekme pred koncem neulovljivih 13 točk prednosti pred drugouvrščeno Girono. 

Real Madrid je suvereno prišel do 27. zmage v letošnji sezoni španskega prvenstva. Galaktiki so odpor gostov sprli v drugem delu igre, ko so dosegli vse tri zadetke proti Cadizu, ki mu grozi izpad v drugo ligo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Mrežo gostov je z dobro odmerjenim diagonalnim strelom načel Brahim Diaz. 24-letnik se je za tem izkazal še v vlogi asistenta za zadetek Juda Bellinghama, v sodniškem dodatku pa je domačo zmago potrdil Joselu, ki je unovčil nesebičnost Nacha Fernandeza. Slednji se po koncu sezone poslavlja, kariero pa bo nadaljeval čez lužo v ligi MLS.

Statistika Real Madrid - Cadiz
Statistika Real Madrid - Cadiz FOTO: Sofascore.com

Real Madrid tako nadaljuje s svojo izjemno sezono, v kateri je zabeležil zgolj dva poraza, ob tem pa kar 37 zmag. V ugodni situaciji se beli balet nahaja tudi v Ligi prvakov, kjer ima pred povratnim polfinalnim obračunom dobro izhodišče. 

Real je namreč na stadionu Allianz Arena iztržil remi (2:2), v sredo pa bo iskal finalno vozovnico. Tekmo med Madridčani in Bavarci si boste lahko s studijskim delom od 20.30 dalje ogledali na Kanalu A in VOYO.

pasica Real Madrid - Bayern Munchen

Girona z zmago prehitela Barcelono

Girona
Girona FOTO: AP

Girona je še drugič v tej sezoni premagala zasedbo iz katalonske prestolnice. Tudi na prvi tekmi v Barceloni je slavila s 4:2.

Barcelona je na stadionu Montilivi v Gironi vodila 1:0 in 2:1. Uvodni gol je dosegla že v tretji minuti, ko je bil natančen Andreas Christensen, toda Girona je izenačila le minuto za tem po zadetku Artema Dovbika. Katalonci so na 2:1 povišali na koncu prvega polčasa, ko je enajstmetrovko uspešno izvedel Robert Lewandowski.

V drugem polčasu je Girona povsem nadigrala varovance Xavija Hernandeza. Dvakrat je zadel Portu, enkrat pa Miguel Gutierrez.

Statistika Girona - Barcelona
Statistika Girona - Barcelona FOTO: Sofascore.com

Girona, ki šele četrto sezono v zgodovini nastopa med špansko elito, si je z zmago tudi teoretično zagotovila nastop v elitni Ligi prvakov v naslednji sezoni. S tem so postali šele drugo moštvo iz Katalonije, ki jim je to uspelo. 

Barcelona je doživela novo razočaranje in postavila pod vprašaj drugo mesto, ki v naslednji sezoni prinaša nastop v španskem superpokalu. Za Girono ima točko zaostanka.

Jan Oblak ohranil prazno mrežo

Pomembno zmago v boju za prva štiri mesta v La Ligi, ki vodijo v Ligo prvakov, je zabeležil Atletico Madrid. Na Mallorci je zmagal 1:0, kar pomeni, da ima pred petouvrščenim Bilbaom še naprej šest točk prednosti. Edini zadetek na tekmi je zabil Rodrigo Riquelme v 5. minuti.

Jan Oblak je desetič v tej sezoni španskega prvenstva ohranil mrežo nedotaknjeno, na skupno petdesetih tekmah Atletica v vseh tekmovanjih pa je bil trinajstič nepremagan.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Izidi, 34. krog, La Liga:

Real Madrid - Cadiz 3:0 (0:0)
Diaz 51., Bellingham 68., Joselu 90+3.

Girona - Barcelona 4:2 (1:2)
Dovbik 4., Portu 65., 74., Gutierrez 67.; Christensen 3., Lewandowski 45+1./11m

Real Sociedad - Las Palmas 2:0 (2:0) 
Suarez 33./ag., Becker 45+1.

Getafe - Athletic Bilbao 0:2 (0:1)
I. Williams 27., 51.
RK: Alvarez 58., Paredes 79.
Greenwood je 88. minuti zapravil enajstmetrovko. 

Mallorca - Atletico Madrid 0:1 (0:1)
Riquelme 5.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (99)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pagliaccio 46
06. 05. 2024 08.46
+3
Ve se na čigav račun prihajajo naslovi v Madrid, zato pa nas je Cripsi tudi spraševal, kako se počutimo, ko je Real 2021 pošteno na tronu Evrope in Španije
cripstoned
05. 05. 2024 20.44
-7
Kollerik,265004,lucky....konec je vzamite si odmor ...ne glede na to ali real osvoji ligo prvakov ali ne ...konec je za vas...real madrid je metropola nogometa ne glede na vse...ne morete vec primerjati propadlo Koruptilono niti z girono kaj sele z realom...konec.je hejtercki hahahahaha
štajerski janezek
05. 05. 2024 21.50
+3
manucao
05. 05. 2024 19.05
+0
V sredo je glavna tekma. To bo verjamem prava bitka in Real s pomočjo svojih navijačev ima vsekakor rahlo prednost. Upam na finale Dortmund Real.
Lucky
05. 05. 2024 18.13
+8
V Barci nč novga. Preden začneš o sodnikih, morš poštimat pr seb. To vemo že desetletja. Včeri ni blo tk švoh. Po moje se je tekma zlomla tm, ko Gundo ni podal levo in strelu direkt v golmana, se mi zdi. Pol tist prodor Koundeja, ko je zgubu žogo. Tk se sešteva, do tiste od Roberta. Kot trener morš videt, da ne klapa in reagirat. Pol pa menjave, da sam ugasneš TV. Preveč je tuki škart robe. Kot sem že zdavnaj napisal. Premal materiala za lovorike. Zgodba pravi, da je Laporta že zbral Flicka. Pol je pa pršu Xavi k njem domov in reku, jst bi še bil trener. Zdej pa mamo totalno zmedo. Rečmo, Deco bi mel Onano. Xavi bi mel Zubimendija, ki sploh noče prit. Drugi bi mel pa Kimicha. Pa Guido Rodriguez, menda zastonj iz Betisa. Še vedn bi vsi mel Cancela, ki je zapravu LaLigo, UCL in včeraj verjetn še 2. mesto. Lewi gre plača drugo leto na 32 miljončkov. Seveda, on bi ostal. Isto Frenkie, ki sploh ne odgovori na ponudbo. Araujo tud izigrava frajerja. Pol pa hvaljo obrambo. Kounde, Araujo, Cancelo, Cubarsi. Pa Inigo, pa Christensen. Ta obramba je tkle na palc, vsaj na 6- ih tekmah kasirala po 4 gole. Vsi bi ostal, vse bi obdržal. Druga zgodba pravi, da so hotl Fermina prodat. Menda niti za pol miljončka. Včeri je bil en nalbolj dinamičnih. Isto je blo lani z Balde. Pr Xaviju je vse ratal po slučaju. Letos praktičn nismo vidl dobre tekme. Lohk, da je Motjuic res taka slaba energija. Po vsem skupi, lohk sam upaš, da bojo naslednjo sezono zvezde boljš stale. In da se bo zgodovina spet rimala. 1988 Cruyff, 2008 Guardiola. Počakamo na 2028. Jst bi recimo vsej sprobal Cubarsija na CDM. Ma, pregled, zna igrat iz prve, zna dat dolgo žogo, dobr se postavlja, zna skakat. Edin kondicija je vprašljiva. Ne pa sam gledat, ka boš kupu. Tega je še kolk češ.
Vladimir.Krutov
05. 05. 2024 18.35
+4
Luc....to bo še zanimivo poleti...letos se pa bojim....mam zelo slab občutek
manucao
05. 05. 2024 18.57
+6
Lucky
05. 05. 2024 20.41
+5
Vlado, trenutna slika je katastrofa. Dest je bil skor zaklučena zgodba, pa si je koleno poškodoval. Isto Lenglet slabo kaže. Roqueja hočjo dat na posojo. Imena, ki jih slišim, sam oči obrneš. Mel bi Silvo, pa tvojga Wiliamsa, ki mi še edin paše, glede na statistiko. Sploh ni načrta, ka sploh prodat. Obstaja varianta, da pridejo do dnara. 120 miljončkov od VIP prostorov. Pol Nike, če se zmenjo. Pol, če najdejo zamenjavo za tisti sklad, pa neki prodajo, bi lohk mel kakih 150 miljončkov. Sam zapravt to za Kimicha, Wiliamsa in Silvo, se mi zdi bedarija. Še vedn iščejo variante, kk obdržat oba Joao. Katastrofa. Morš bit slep, da ne vidiš, da Cancelo tu nima kej delat. Sam Mendez ma preveč igralcev pod kontrolo.
Vladimir.Krutov
05. 05. 2024 21.15
+2
Luc...haha..maš prav...tak ko bo prišo dnar tak ga bo zafrčkal....še vedno sem pri stališču....Xavia menjat pod nujno....bova ta teden malo pisala....bo nek članek že za debato....še bo kakšen poraz pado do konc prvenstva
mmickica
06. 05. 2024 11.22
+5
Lucky, super si napisal in točno tako je. Situacija v klubu je milo rečeno konfuzna, ne veš kdo pije, kdo plača in to isto se odraža na igrišču. Včasih mi delujejo tako, kot da jih je nekdo dal prvič skupaj špilat, zdaj pa čaka, naj se sami zmenijo med sabo, kdo kaj igra. Moram priznat, da sem zelo razočarana, da Xavi ostaja!
Sisli288
05. 05. 2024 17.49
-1
Zanima me kolikokrat ste si šli v živo ogledati tekmo, glede da ste tako goreči navijači? Velja tako za Realove kot za Barcine navijače
cripstoned
05. 05. 2024 18.01
-1
2x madrid, 2x Amsterdam, 1x beograd, neštetokrat ljudski vrt, stozice, bonifika...
Dany75
05. 05. 2024 18.23
+0
Vceraj v Madridu,lani v Madridu, 5 let mazaj v Madridu...tak da...še bomo šli !
Koruptilona
06. 05. 2024 12.58
-3
Vsako leto 2x Madrid gledal vse derbije od polfinale lige prvakov tudi finale lige prvakov v kijevu
265004
05. 05. 2024 17.32
+2
Kako ppisati na hitro to sezono ..prilagoditev pravil,da Barca ni mogla pripeljati okrepitev in je imela težave z registracijami...prvo kolo in Getafe,ukraden gol in dovoljena rokoborba,oba ukradena el classica z rokoborbo in čudežno nedelujočo kamero nad golom...sramota vseh sramot proti Almeriji...Manzano v akciji in kartoniranje vseh glavnih igralcev pred srečanjem z Girono...in antipatični moj mesec Vinko,ki lahko počne kar hoče in komandira kogar hoče na igrišču..Smešni VAR in smešna disciplinska komisija z dvojnimi merili...Presmešna Španska laliga zopet ukradena na lep način s strani najbolj prevarantskega kluba na svetu...Negreiro jim na njihovo srečo ni bilo potrebno potegniti na plano...
cripstoned
05. 05. 2024 18.00
-5
Kakšne veze ima to da podpiraš najbolj skorumpirane klub. ...hkrati pa za druge lažeš samega sebe....slep si slep bos.ostal...nemocen si nemočen bos ostal...ahahahahah jokaj Hejter 36*...a boli, al pece, al srbi, al kljuva???
Jevgenij Suhov
05. 05. 2024 17.32
+3
kako se lahko veselite podarjenega pokala? Maloumni, prosim da ne odgovarjate na to vprašanje!
Vladimir.Krutov
05. 05. 2024 17.31
+1
Je kar je....lahko bi blo bolš...pa tudi slabše.....težko je igrati v takšni ligi...še uefa mora posredovati...
cripstoned
05. 05. 2024 17.13
-5
Neverjetno kaj je uspelo realu....uspeli so osvojiti laligo ki je kot lani bila pripravljena za Koruptilono in xavija z svojimi sodniki ...real madrid največkrat oškodovana ekipa v tej sezoni...dovoljeni grobi prekrški nasprotnikov, nedosojeni penali v korist reala, najvec razveljavljenih golov mnogi od teh so bili regularni, dovojene rasistične opazke, medijski pritisk iz vseh strani na vinija, Bellija in carla...na koncu pa zmagovalno...vsem pljunek v lica...tako je to ko se igrate z ognjem hahahahha...siuuuuuuu
cripstoned
05. 05. 2024 16.55
-3
Jokkolerik ...kaj in koliko je osvojila v zadnjih letih Koruptilona kljub temu da je imela vedno največjo pomoc sodnikov in atletiko kot zaveznika...lahko nastejes lovorike obeh klubov??hahahahahha
265004
05. 05. 2024 16.54
-5
Vse bele prevarante,tako klub kot njihove navijače pozdravlja Negreira,ker zdej tko al tko ni več pomemben...pfuj ,proslavljajte prigaraško ukradeno lovoriko,ker letos je pa moralo res veliko ljudi delati zanjo...
cripstoned
05. 05. 2024 17.00
+1
Haahahahahaha trpisss...jokaaaj Hejter...36* je pod streho...
Kollerik
05. 05. 2024 15.49
-2
Barca bo morala nekako ven iz te smrdljive, lopovske Perez lige....
cripstoned
05. 05. 2024 16.45
-1
cripstoned
05. 05. 2024 16.53
+2
ni vam perez kriv da ste porabili milijardo+ za okrepitve ki to niso...ni vam perez kriv da ste 18let podkupovali sodnike osvojili pa malo v primerjavi z realom...ni vam kriv perez da je vas klub propadel, da stw morali prodati ime stadiona in ga zrušiti zaradi novega sponzorja...ni vam perez kriv da vam bivši predsedniki sedijo po zaporih...ni vam kriv perez da ste še vedno dolžni messiju 50mio...ni vam kriv perez kriv da kljub laportinim obiskom v ljubljani na kosilih z ceferinom se vedno blamirate španski nogomet v evropi...ni vam kriv perez da vas tolče karma vsako sezono...ni vam kriv perez da igrate zanič nogomet ...ni vam kriv perez da ste odvisni dveh mladoletnih otrok ki bosta zaradi vseh naporov ugasnila hitro...ni bam kriv perez da je vas trener nesposoben enako kot Laporta in ostalo vodstvo...perez je kriv samo zato da je real madrid največji in najboljši klub vseh časov in zelja vsakega top igralca...
05. 05. 2024 17.24
+1
Če bi šla že 6 let nazaj bi bilo prepozno 😂😂iz te lige in iz lige prvakov... No iz tam bi mogla iti že 9 let nazaj😂
Jevgenij Suhov
05. 05. 2024 17.34
+1
aaaaa, Slovenija moja doma….kot je dejal Jezus, blagor ubogim na umu (navijačem belega sekreta)…
05. 05. 2024 17.48
+0
cripstoned
05. 05. 2024 15.03
-1
Kamorkoli na internetu gres danes vsi lepo in brez problema zasluzeno čestitajo realu...ne glede nato da gre za navijača valencie, seville ali pa barce in atletika....vse lepo brez problema.čestita in brez zbadanja...prideš pa na ta portal pa vidiš to grupo jokic z kollerikom na čelu ki lažejo in nemočno jokajo samo da se potolaxijo pred dejstvom da real madrid nima konkurence....vam rws ni pomoči...najbolj smešno pa je to da ko je treba komentirati propadlo Koruptilono pa nobenega v člankih ...pod.člankih reala pa jok in laganje ter kazanje nemoči...že 10.let zapored in tudi v prihodnje verjamem da ne bo nič drugače...se dobro da lahko tukaj izlivate svojo nemoč ker v realnosti nekje v živo ste samo tiho in ne upate pisnati o Koruptiloni...ker veste da vas navijač rome lahko pokoplje kaj sele navijac največjega in najboljšega kluba vseh časov....
mmickica
05. 05. 2024 14.33
+13
Cestitke Realovcem! Za vcerajsnjo Barcino predstavo pa nimam besed, spet vse po starem, kot kure brez glave, se posebej v drugem polcasu. Letos jih ne gledam vec, naj grejo nekam...!
Kollerik
05. 05. 2024 15.02
+2
Še dobro, da nisem utegnil gledat. Hitro Flicka inštalirat... 🤔
cripstoned
05. 05. 2024 15.04
+2
hvala mmickica...edini pravi navijac barcelone na tem portalu že dolga leta...in to zenska! SPOŠTOVANJE...
cripstoned
05. 05. 2024 15.12
+1
jokkolerik...lahko prideta klopp in flick ko vam ni pomoči...za vse sodniške kraje, podkupovanja in korupcijo vas kaznuje visja sila ki sliši na ime KARMA...zato pa ste tukaj kjer ste...arabci bodo pa.z denarjem poskrbeli da v kataloniji naredijo to kar so v manchestru...non-stop ti govorim da nimaš pojma kaj te čaka...ti pa ne verjames...hahahahaha...na koncu sta kripsi in real tista ki zabijata žeblje v krste hejterckov in to je že izžviljanje nad vami hahahahqhq
manucao
05. 05. 2024 15.33
+4
Sem že večkrat napisal.To je prava navijačica.
mmickica
05. 05. 2024 17.35
+6
Kollerik, res si lahko vesel ce nisi gledal, mene so razp... do konca.😇 Bova pa zgleda morala naslednje leto se vedno gledati Xavijeve genijalne taktike in zamisli, nic ne bo s Flickom.
Kollerik
05. 05. 2024 20.33
+4
Zgleda, da bo tako. Berem Xavijeva izjave po teh porazih. Njemu vse štima, zanj je vse bolj ali manj ok! Proti Villarealu in proti Goroni se ni bilo mogoče izgovorit na sodnike. Škoda, da niso Flicka vzeli, res škoda.
mmickica
06. 05. 2024 11.27
+1
Xaviju kot da se je malce odpeljalo, sem ravnokar brala, da je izjavil za 4 letošnje tekme, torej 2 z Realom in 2 z Girono, ki jih je Barca vse 4 izgubila, da je bila Barca v vseh teh 4 tekmah dominantna?! Zdaj pustimo sodnike v tem primeru ob strani, ampak po videnem sodeč, bi jaz rekla, da mi je Barca vsaj večji del tekem izgledala kot en tretjeligaš, prav sramotno. Kje je Xavi videl dominantnost, me res zanima...
Kollerik
06. 05. 2024 13.21
štajerski janezek
05. 05. 2024 14.03
-3
Bravo čestitke! Še posebej pa hvala predsedniku Španske zveze ki se že 3 sezono spravlja na Barcelono... :) ko je Madrid v dolgih državne banke financirajo. Barcelono pa hočejo uničit. A brez katalonije je španija revščina... ampak nič bat v B ekipi ima Barcelona dosti talentov... sezona ali dvr in spet
štajerski janezek
05. 05. 2024 14.03
-1
zapiramvamustaaa
05. 05. 2024 14.11
+0
Ja ja sami talenti brez lovorike...Vodijo večinoma pa tekem pa doživijo poraz.Jaki talenti ni kej haha🤝
cripstoned
05. 05. 2024 15.09
+0
Hahahahaha kakšni izgovori....pazi to v roku 2 ali 3 sezon...dragi moj že 10.sezon blamirate španski nogomet v evropi...v laligi pa ste prvaki samo takrat ko vam real madrid to dovoli...od kod ti to da bostw čez sezono 2 spet na samem vrhu???...razumel bi da to reče navijac uniteda, liverpoola, bayerna,citya,interja...ampak navijač koruptilone..Haahahahahaha...preden bo Koruptilona.prišla do 30.naslova llalige bo real krepko čez 40.naslovov...preden bo Koruptilona prišla do vsaj 7.naslovov lige prvakov bo real madrid že pri 20.naslovih...pojma nimate hejtercki vse je neko slepo napovedovanje brez neke podlage...lahko se zdruzita atletiko in Koruptilona ko bosta se vedno za realom ahahahahahaha
štajerski janezek
05. 05. 2024 19.31
+3
Poglej si potem lestvico 3 španske lige in ne pametuj... :) tam so talenti...
zapiramvamustaaa
05. 05. 2024 13.13
+0
Saj se je težko odločiti sploh kaj bo večja okrepitev za Real...To da je Xavi podaljšal al prihod Mbappeja🤭🧐Težko se je odločiti pomagajte mi🍻😛
Kollerik
05. 05. 2024 13.33
-3
Munuera Jr, Hernandez Hernandez, Eglesias, Gil Manzano, Soto Grado.... To so vaše največje in obenem najbolj lopovske okrepitve...
cripstoned
05. 05. 2024 15.14
+1
če bi naštevali vse sodniške okrpitve koruptilone v zadnjih 20letih bi dobili ekipo 50+igralcev enako kot pri ameriškem nogometu Haahahahahaha....znano je.kje so lopovi in kdo je sedel po zaporih in kdo se tja pride....pojma nimas...vse kar pišeš za real se ti kot bumerang vrne.nazaj in tudi v 0prihodnje ne bo nič drugače...mi na tronu spanije,evrope.in sveta vi pa v propadu ahaahahahaha
zapiramvamustaaa
05. 05. 2024 13.11
-6
Dame in gospodje...Najprej naj čestitam vsem navijačem Reala za ta epski naslov z pridihom različnih rekordov.PRVAKI SMO!!ISKRENE ČESTITKE🥳Potem vam moram napisat še morda bolj pomembno stvar katero sem opazil...Namreč celotno sezono smo Madridisti tukaj gor v veliki večini držali skupaj.Nismo se pustili barcarjem nismo se pustili skregati vračali smo jim nazaj vse brez pardona.Niso nas razdelili kar je prvič v zgodovini tega portala.Če oni provocirajo,lažejo,manipulirajo celotno sezono zakaj za vraga bi skrbeli če vas taki bipolarci imajo radi ali ne?ONI SO VENDARLE VEČNI PORAŽENCI.Realovci moramo vedno držat skupaj in to nam je letos uspelo.Ugasnili smo več kot 10 zlobnih in pokvarjenih barcarjev.Kje je darkhorse?A se ga kdo spomne še?Podlasica se skriva v luknji in najbrž je kje zaprt v ustanovi.Ampak take velike stvari nam lahko uspejo zgolj če držimo skupaj.MI SMO MADRIDISTI!!!NE rabimo lezt v tazadnjo nekemu Barcarju to naj vam bo jasno tega nebom več toleriral kot pred leti.SAJ SMO VENDARLE PRVAKI!!!Vrnite jim vse za nazaj ko so vam žalili žene,matere celo hčerke in sinove.Konec je z njimi propadli so to naj bo jasno in vse sem to napovedal.Še enkrat dragi Realovci iskrene čestitke uživajte danes ker to si zaslužite💪👑☝️HALA MADRID Y NADA MAS VAMOSSS CAMPEONESS🥳🥳🤍🤝👑☝️💪
Kollerik
05. 05. 2024 13.37
-2
Beli sodniški priviligiranec joče in piše romane. Ja, vi kar ,,, uživajte,, v tem sodniškem pokalu, ker nekdo normalen za tako sranhje pač ne more navijat.
manucao
05. 05. 2024 12.50
+5
Pa se vrnimo malce na nogomet. Včeraj pri Barceloni superioran le Yamal.Ostali pod vsako kritiko.Tudi nekoč konstantni Araujo počasi pada v formi.Druge niti ni potrebno omenjat,žal.
mmickica
05. 05. 2024 17.39
+4
Koruptilona
05. 05. 2024 12.25
-2
Xavi ostani hahhhaa
Jevgenij Suhov
05. 05. 2024 12.42
+1
moraš pa biti res ubogi v glavi, da si daš tak nick…
Sky85
05. 05. 2024 12.54
+2
On je drgač Davor Praprotnik.človek brez življenja ki izliva svoje frustracije na netu
05. 05. 2024 12.01
+5
Vidi se kdo je glavni v Kataloniji!😅😅😅Girona...🙌🙌🙉
Kollerik
05. 05. 2024 13.38
+0
ImamLastnoMnenje
05. 05. 2024 15.00
+0
Z dvajsetimi (20) točkami zaostanka na lestvici LaLige glavni v Madridu? Samo za zafrustriranega navijača propadajočega katalonskega kluba, ki na lestvici zaostaja za Girono in je izgubil obe prvenstveni tekmi z Girono ter na njih dobil 8 golov!
Kollerik
05. 05. 2024 15.20
+1
05. 05. 2024 17.26
-1
A zato je Real prvak?😂😂😂 Hmm ja mogoce res po dveh zmagah ja... Ampak Real je prvi atletiko 4 medtem ko je Girona pred Barco in to z 2 zmagama z 4-2😅😅
Kollerik
06. 05. 2024 09.00
+2