Nogomet

Razkrita skrivnost Eto'ojevega prestopa

Barcelona, 19. 07. 2008 11.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Eden najbolj neverjetnih nogometnih prestopov le ne bo realiziran. Eto'o je pojasnil, zakaj se je v minulih dneh mudil na obisku v Uzbekistanu.

Tako nogometni poznavalci kot tudi nepoznavalci so le zmajevali z glavami, ko je je na plano udarila vest, da bo Samuel Eto'o iz španske Barcelone prestopil v uzbekistanski klub Kuruvchi. Novi delodajalci naj bi kamerunskemu reprezentantu ponujali kar nekaj deset milijonov evrov. Še posebej je zgodba dobila zanimivo nadaljevanje, ko je Eto'o zares dopotoval v glavno mesto Taškent na "pogovore". Francoski časnik L'Equipe je razkril pravi namen nogometaševa obiska daljnega Uzbekistana.

Kamerunec se je v uzbekistanski prestolnici mudil le zaradi promocije nogometa in ko so ga zbrani novinarji vprašali, kaj meni o 40 milijonov evrov vredni ponudbi Kuruvchija, je nogometaš samo odmahnil z glavo in dejal, da ne bo nikakršnega podpisovanja pogodbe.

"O kakšni pogodbi govorite? V Uzbekistan sem prišel zaradi promocije nogometa med mladimi in se seveda vračam v Barcelono," je dejal Eto'o, ki upa, da bo v prihodnji sezoni prvi napadalec katalonskega kluba. "Star sem 27 let in v najboljših nogometnih letih, zato sedaj nikakor ni čas za kakršnokoli eksotiko. Moj cilj je osvojiti čim več lovorik v najmočnejših evropskih ligah za najboljše klube v Evropi," je dodal na koncu in končal špekulacije o nenavadnem prestopu v daljnji Taškent.











KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lebubblegum
21. 07. 2008 08.55
mah jst mislm da je etoo mal zjebu sceno an...čeb se mal več posvetu fuzbalu pa mal mn prostitutkam bi lohka še doug u bcn-i ostou!!!
ir.Ali
20. 07. 2008 19.02
ni vlke škode k je šel...sam bi pa nucal enga napadalca še kr.. Bojan nwm če ga bo lahk še nadomestil, še se ma za velik naučit!! viva la Barca!!!
essien5
20. 07. 2008 10.43
pejt v chelsea,da bota skupi z drogbajem zabijala gole
martin-martin
19. 07. 2008 14.44
joj novinarji kak vse napihnejo pa sej men je vseen kam gre...