Nogomet

Rangnick navdušen nad Matipom

Gelsenkirchen, 12. 04. 2011 19.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometni trener Schalkeja 04 Ralf Rangnick je navdušen nad nastopi mladega Joela Matipa, ki je na zadnjih dvobojih povsem zasenčil izkušenega Cristopha Metzelderja.

Ralf Rangnick
Ralf Rangnick FOTO: Reuters

Trener nogometašev nemškega Schalkeja Ralf Rangnick je v igro že vpeljal nekaj sprememb, ena večjih pa je nedvomno ta, da je za veliko predsezonsko okrepitev Cristopha Metzelderja mesto le še na klopi za rezervne igralce. Branilca je namreč na igrišču zamenjal komaj 19-letni Joel Matip, njegove predstave pa so tako navdušile Rangnicka, da ne razmišlja o vnovičnem preizkušanju nekdanjega člana madridskega Reala.

"Ni razloga, da bi Joela vzel iz udarne enajsterice. Odigral je dve res izjemni tekmi,“ je novinarjem pred dvobojem Lige prvakov z Interjem povedal nemški trener. Matip je namreč zablestel na prvi tekmi četrtfinala LP v Milanu, na zadnjem prvenstvenem obračunu z Wolfsburgom pa je bil eden najboljših na igrišču.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

G.R.E.E.N
13. 04. 2011 11.00
Revčki še slike nemorete dobiti