Nogomet

Radomir Đalović: Spoštujem in cenim Olimpijo, toda verjamem v nas

Reka, 21. 08. 2024 16.43 | Posodobljeno pred 27 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Rijeke in Olimpije se bodo v četrtek pomerili na prvi tekmi zadnjega dela kvalifikacij za Konferenčno ligo. V domačem taboru se zavedajo kakovosti, ki jo premore v letošnji sezoni še neporažena ljubljanska zasedba, a ob tem poudarjajo, da verjamejo v uspeh na Rujevici. Prenos tekme od 19.50 na Kanalu A in VOYO.

Predogled tekme med Rijeko in Olimpijo
Predogled tekme med Rijeko in Olimpijo FOTO: Sofascore.com

"Čaka nas izredno pomembna tekma. Spremljali smo Olimpijo, imamo precej informacij o njih in mislim, da smo pripravljeni. V zadnjih dneh smo odlično trenirali, pričakujem, da bomo odigrali dobro tekmo, tako kot smo jo proti Istri," je na druženju s sedmo silo povedal domači trener Radomir Đalović.

Rijeka v dvoboj z zmaji vstopa z dobro popotnico. Varovanci Đalovića so s 4:0 ugnali Istro, zmaga pa je po besedah trenerja vlila dodatno samozavest njegovemu moštvu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"To je bilo moč opaziti na treningih. Od igralcev pričakujem, da bodo tako nadaljevali tudi proti Olimpiji in na tekmah, ki nas še čakajo do reprezentančnega premora. Olimpija je resna ekipa, igrata se dve tekmi in zagotovo ne bo še nič odločeno ta četrtek," dodaja črnogorski strateg. 

Trener, ki je doslej zbral dva nastopa na klopi belih – poleg zmage nad Istro še poraz proti Elfsborgu –, je pred tekmo o Olimpiji spregovoril z izbranimi besedami. 

"Gre za kompaktno moštvo s številnimi tujci, ki premorejo individualno kakovost. Imajo slovenskega reprezentanta v zadnji liniji, dobrega vratarja, kar kažejo tudi rezultati. Spoštujemo jih, cenimo, toda verjamem v svojo ekipo, od katere pričakujem, da bo nastopila v najboljši možni luči," pravi Đalović.

"To nam je ena izmed najpomembnejših tekem te sezone. Pripravljeni smo, pripravljeni pričakujemo Olimpijo na svojem terenu, na katerem želimo pokazati zmagovalno držo. Olimpija je kvalitetna ekipa, ampak mi gledamo nase, če smo mi kvalitetni na Rujevici, potem verjamemo, da ne bo težav," pa je pred tekmo odločen in samozavesten bočni branilec Bruno Bogojević

Kvalifikacije za UEFA Konferenčno ligo: Rijeka – NK Olimpija
Kvalifikacije za UEFA Konferenčno ligo: Rijeka – NK Olimpija FOTO: VOYO

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tekač
21. 08. 2024 16.58
+3
Na Reki: 3:0 za Reko in v Ljubljani 2:0 za Reko....edino šanso imajo Celjani. Maribor tudi zelo visi....
4890
21. 08. 2024 17.01
-1
Ti si specialist za hokej na travi, nogomet ni tvoja vrlina🫡.
Delavec_Slo
21. 08. 2024 16.53
+8
In kaj nas briga njegovo mnenje!