Nogomet

Rabiot okrepil vrste Olympiqua iz Marseilla

Marseille, 16. 09. 2024 08.47 | Posodobljeno pred dvema dnevoma

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, A.V.
Komentarji
1

Francoski nogometni reprezentant Adrien Rabiot, ki je brez kluba od začetka sezone, se bo pridružil domačemu Olympiqueu iz Marseilla. Kot so potrdili pri marsejskem klubu, so z 29-letnim igralcem dosegli dogovor, pogodbo pa bo podpisal po opravljenem zdravniškem pregledu.

"Olympique de Marseille sporoča, da je dosegel dogovor z Adrienom Rabiotom o prihodu francoskega vezista v klub. Igralec bo podpisal za OM po opravljenem zdravniškem pregledu," so zapisali na spletni strani francoskega prvoligaša.

S to kratko izjavo je Olympique Marseille sporočil, da bo, če med zdravniškimi pregledi ne bo težav, podpisal pogodbo z nogometašem, ki je junija zapustil italijanski Juventus (2019–2024) in še ni našel ekipe. Lokalni mediji poročajo, da bo Rabiot s provansalskim klubom podpisal dveletno pogodbo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tiskovna predstavnica kluba je pojasnila, da "igralca v ponedeljek pričakujejo v Provansi," zdravniški pregled naj bi potekal v ponedeljek in torek. "Vojvoda", kot je vzdevek Rabiota v domovini, se vrača v domačo Ligue 1, kjer je zrasel v mladinski ekipi, preden se je pridružil prvi ekipi PSG, s katero je osvojil šest naslovov prvaka.

Rabiot je zbral 48 nastopov za francosko reprezentanco, s katero je na mundialu leta 2022 izgubil šele v finalu proti Argentini.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

borjac
16. 09. 2024 10.11
+2
Menadžerka , mati , mu je uničila kariero, tako pač je ko imaš posesivno mater in se pri 29 letih skrivaš pod njenim krilom.