Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Zmaji spoštujejo Krško z jasnim načrtom: Vse, razen zmage bi bilo veliko razočaranje

Ljubljana, 07. 04. 2018 11.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
A.V./Ž.L.
Komentarji
4

Pred nogometaši Olimpije je eno od najzahtevnejših gostovanj letošnje pomladi, saj se bodo v nedeljo s prenosom na Kanalu A od 15.30 pomerili z neugodnim moštvom Krškega, ki je že presenetilo tako Domžalčane kot tudi Mariborčane. Izkušeni branilec zmajev Aris Zarifović se zaveda zahtevnosti prihajajočega dvoboja v mestu nuklearke: "Vse bomo storili za nove tri točke."

Nikar ne zamudite neposrednega prenosa dvoboja med Krškim in Olimpijo v 26. krogu Prve lige Telekom Slovenije na Kanalu A v nedeljo, 8. aprila, od 15.30 dalje!
Zeleno-beli so v spomladanskem delu sezone naravnost izjemni. Ne le v državnem prvenstvu, marveč tudi v pokalnem tekmovanju z zanesljivim korakom stopajo k želeni uvrstitvi v veliki finale, ki bo na sporedu prihodnji mesec na njihovi zelenici v Stožicah.

Toda do takrat bodo varovanci Igorja Bišćana morali odigrati še nekaj izjemno pomembnih obračunov v Prvi ligi Telekom Slovenije, kjer imajo pred najbližjima zasledovalcema Mariborom in Domžalami resda visoko točkovno prednost, a nikakor tolikšne, da bi lahko razmišljali o lahkotnem 'sprehodu' do novega naslova državnih prvakov. "Od nikogar od nas ne boste slišali niti besede o tem, da je vse že odločeno. Nikakor ne, saj nas že v nedeljo čaka 'peklensko' gostovanje v Krškem, kjer smo vedno naleteli na težave. Krško je namreč zelo dobro moštvo, kar je ne nazadnje dokazalo tudi s pozitivnima rezultatoma proti Mariboru in Domžalam," pred nedeljskim gostovanjem v mestu nuklearke razmišlja osrednji branilec Olimpije Aris Zarifović (s prenosom na Kanalu A pričnemo ob 15.30).

Na gostovanju v Krškem Olimpijo čaka zahtevna naloga.
Na gostovanju v Krškem Olimpijo čaka zahtevna naloga. FOTO: Damjan Žibert
Utrujeni, a odločeni, da nadaljujejo zmagoviti niz
V taboru zmajev ne skrivajo, da je naporen urnik tekmovanj pri določenih nogometaših - predvsem tistih z največjo minutažo - terjal svoj davek, a še naprej ostajajo odločeni nadaljevati zmagoviti niz. "V Krško potujemo s spoštovanjem do tekmeca, toda z jasno željo po osvojitvi novih treh točk. Če bomo pravi oziroma na naši prepoznavni ravni, bi morala zmaga oditi z nami v Ljubljano," je še pristavil 30-letni Novogoričan v vrstah vodilnega moštva PLTS.

Zgodovina medsebojnih tekem med Krčani in Ljubljančani odkriva, da so bili slednji v dozdajšnjih 10 obračunih precej bolj uspešni, saj so dosegli sedem zmag. Nogometaši iz mesta nuklearke pa so slavili na dveh srečanjih ob enem neodločenem izidu.
Nekoliko večje negodovanje glede urnika je izrazil strateg zmajev: "Kdor koli je sestavljal ta urnik, mu očitno ni bilo mar za Olimpijo. Poglejte, v nedeljo nas čaka gostovanje v Krškem, nato v sredo povratni pokalni obračun v Celju, prihodnjo soboto pa igramo še z Domžalami v prvenstvu. Malo preveč tudi za naše razmere, že en dan več oddiha bi nam v tako zgoščenem urniku tekem prišel še kako prav. Toda, ni kaj, moramo se dobro pripraviti na končnico sezone," je nejevoljno dejal Bišćan.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

duleslav1993
08. 04. 2018 10.59
+0
Olimpija je že vse bonuse sreče za to pomlad porabila
buenos1
08. 04. 2018 08.39
+4
če hočemo osvojit prvenstvo, je potrebno zmagovat...ne glede s kom, kdaj in kje
degenos
08. 04. 2018 08.45
+3
degenos
07. 04. 2018 12.40
+3
jst pa mislm da bo zlo težko odnest vse tri točke ......olimpija ima s krškim zmeraj probleme in to celo v nuklarnem mestu !!! treba bo igrat dobro in brez napak seveda !!