Prva liga Telekom Slovenije

Domžalčani potrdili: Ibričić vsaj še eno sezono v rumenem dresu

Domžale, 07. 04. 2018 15.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo slovenskega nogometnega prvoligaša Domžal, trenutno druge ekipe Prve lige Telekom Slovenije, je za eno leto podaljšalo pogodbo z enim najboljšim posameznikov državnega prvenstva, 32-letnim nekdanjim reprezentantom Bosne in Hercegovine Senijadom Ibričićem.

Vezist Senijad Ibričić se je Domžalam pridružil pred začetkom aktualne sezone in svoje prve nastope vknjižil v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Tam je odigral sedem tekem in dosegel kar štiri zadetke, odlične predstave pa je nato prenesel tudi v prvoligaško tekmovanje. V Prvi ligi Telekom Slovenije je doslej zbral 21 nastopov in dosegel šest zadetkov, s čimer je drugi najboljši klubski strelec v tej sezoni.

Ibričić (spodaj) v boju za žogo z Dinom Hotićem.
Ibričić (spodaj) v boju za žogo z Dinom Hotićem. FOTO: Damjan Žibert

"Izredno sem vesel, da bom tudi v prihodnje del rumene družine," je povedal Ibričić. "V Domžalah se odlično počutim, enako velja tudi za celotno mojo družino, kar je zame seveda zelo pomembno. Še bolj pa me veseli dejstvo, da na trening vsak dan pridem z nasmeškom, saj v klubu vladajo čudoviti medsebojni odnosi, ki pri vseh nas poskrbijo za še večjo željo po delu in napredku. Navdušen sem nad načinom dela, ki ga goji trener Simon Rožman, s katerim sva zgradila odličen odnos. Fantastično sem se ujel tudi z vsemi soigralci in ljudmi iz strokovnega štaba ter uprave," dodaja nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.