Nogomet

Prestop Ikwuemesija v Le Havre padel v vodo

Celje, 15. 07. 2023 12.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po tem, ko se je Charles Ikwuemesi, eden tržno najbolj zanimivih nogometašev prve lige, že dogovoril z novopečenim francoskim prvoligašem Le Havrom, je prestop v zadnjem hipu padel v vodo. Po naših informacijah se je zataknilo pri zahtevah njegovega zastopnika, ki naj bi zase zahteval previsoko provizijo.

Charles Ikwuemesi je na Transfermarktu ocenjen na pol milijona evrov.
Charles Ikwuemesi je na Transfermarktu ocenjen na pol milijona evrov. FOTO: NK Celje

21-letni napadalec je za Celje na 32 tekmah dosegel devet golov in pet asistenc. Pred časom se je omenjalo, da se zanj zanima švicarski velikan Basel, potem pa je vskočil Le Havre, ki ga s klopi vodi Luka Elsner

Strani naj bi se že dogovorile vse potrebno za prestop. Tudi Charles Ikwuemesi je v intervjuju za slovenski športni časopis dal jasno vedeti, da si želi odhoda, a se je v zadnjem hipu zataknilo. Kot nam je znano, je bil kamen spotike v zahtevah njegovega agenta, ki naj bi pri prestopu zase zahteval prevelik delež.

Celjani se bodo v drugem krogu kvalifikacij za Konferenčno ligo pomerili s portugalsko Vitorio.
Celjani se bodo v drugem krogu kvalifikacij za Konferenčno ligo pomerili s portugalsko Vitorio. FOTO: Luka Kotnik

Sedaj bo zelo zanimivo videti, kaj bodo storili v taboru aktualnih podprvakov. Nobena skrivnost ni, da so si kar 195 centimetrov visokega in izjemno eksplozivnega Nigerijca želeli zadržati vsaj do evropskih kvalifikacijah. Težava pa je, da je Ikwuemesi v že omenjenem intervjuju odkrito kritiziral trenerja Romana Pilipčuka, zato si je težko predstavljati, da so mu vrata v celjsko garderobo še naprej na stežaj odprta. 

  • ULTRA 1
  • ULTRA 2
  • ULTRA 3
  • ULTRA 4
  • ULTRA 5
  • ULTRA 6
  • ULTRA 7
  • ULTRA 8

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Malo_sutra
15. 07. 2023 14.08
+3
Igralec igra za Celje ki je pac realno vaški klub. In pol se ponudi neka priloznost da gres stran in ti zahtevas neke pogoje. Ja pol pa ostanita oba v Celju za manje pogoje, bravo.
Pegasus2
15. 07. 2023 15.25
+4
In ta vaski klub je sposoben igralcu placat 300000 eurov letne plače.....pa ni tko slabo igrat v vaskem klubu še posebej če za mestnega nis dost dober.
Malo_sutra
15. 07. 2023 15.38
+1
Haha ne sanjaj. Zakaj igralci po karierah delajo? Pejdi malo vozni park pogledat pred stadion. Skromno.
drimtim
15. 07. 2023 20.26