Nogomet

Olimpija dobila še tretjo in četrto okrepitev: v zmajevem gnezdu še Kidrič in Alić

Ljubljana, Belek, 06. 02. 2019 10.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo NK Olimpije Ljubljane je sporočilo, da se je klub pred nadaljevanjem sezone okrepil z napadalcem Rokom Kidričem in branilcem Erminom Alićem. Oba nogometaša že imata izkušnje s slovensko prvo ligo in se bosta članskemu moštvu pridružila na zimskih pripravah v turškem Beleku.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

23-letni in 196 centimetrov visoki Rok Kidrič je v slovenskem državnem prvenstvu odigral 42 tekem, 10 nastopov je vknjižil kot član Ankarana, 32 pa v dresu Aluminija, za katerega je dosegel 10 golov, od tega 6 v tej sezoni. "Zelo sem zadovoljen, da sem postal član Olimpije, ob tej priložnosti bi se rad zahvalil tako svojemu dosedanjemu klubu Aluminiju kot tudi predsedniku Olimpije Milanu Mandariću in športnemu direktorju Fabijanu Komljenoviću. Dal bom vse od sebe za Olimpijo in upam, da ju ne bom razočaral," je ob prestopu povedal Kidrič.

Ermin Alić je 26-letni in 186 centimetrov visoki branilec iz Črne gore, ki se je Olimpiji pridružil iz kranjskega Triglava, za katerega je v tej sezoni nastopil na 16 tekmah, pred tem pa je igral še za Jedinstvo Bijelo Polje, Rudar Pljevljo, B ekipo Villarreala, Spartak Subotico in FK Dečić. "Rad bi se zahvalil Triglavu, da mi je omogočil prestop. Presrečen sem, da sem se pridružil Olimpiji, to predstavlja velik izziv. Komaj čakam, da se priključim ekipi in ji pomagam uresničiti zastavljene cilje," je ob podpisu pogodbe dejal Alić.

Olimpija je s prihodom Kidriča in Alića dokončala tretji oziroma četrti prestop v tem prestopnem roku, pred tem sta se zmajem pridružila branilec Matic Paljk in krilni nogometaš Endri Cekici.

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

poserjemsenavas
07. 02. 2019 14.32
+1
Kidriča je spet ata naprej tiščal, tako kot v celju
RUBEŽ
06. 02. 2019 15.40
-4
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Šiptarkiller
06. 02. 2019 11.13
-3
Olimpija le ale ale