Nogomet

Nogometaš po treningu pobral tri srečne navijače in jih odpeljal domov

Bilbao, 15. 10. 2024 20.04 | Posodobljeno pred eno minuto

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Inaki Williams je že devet let del članskega španskega kluba Atletic Bilbao, med navijači pa je izjemno priljubljen. Nedavno je dokazal, zakaj je tako z gesto, ki je izjemno razveselila tri zveste navijače baskovskega kluba.

Inaki Williams je od poletja po svetu najbolj znan kot starejši brat Nica Williamsa, ki je po izjemnih predstavah na Euru osvojil naslov evropskega prvaka s Španijo. A starejši Williams že leta blesti v dresu Atletica, po 432 nastopih in 102 golih pa se očitno še vedno zaveda, kako pomembni so navijači.

THUMB: Inaki Williams in trije srečni navijači.
THUMB: Inaki Williams in trije srečni navijači. FOTO: TikTok - Unai Orueta

Po enem od nedavnih treningov je navijačem z veseljem delil avtograme, trije srečneži pa so sprejeli tudi njegovo vabilo, da jih zapelje domov. Center, v katerem Atleticovi nogometaši dnevno trenirajo, je namreč od središča Bilbaa oddaljen dobrih 12 kilometrov. Unai Orueta, eden od treh navijačev, je na svojem TikTok profilu objavil slike edinstvenega doživetja in zapisal: "Ker je najboljše moštvo na svetu, gremo Atletico."

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Lucky
15. 10. 2024 18.33
Škoda, ker ni bil izbran Vlado.