Nogomet

Pri Lillu zbirajo ponudbe za izjemnega Pepeja: trenutno v prednosti Napoli

Lille, 27. 07. 2019 09.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nicolas Pepe je v minuli sezoni francoskega državnega prvenstva opozoril nase z odličnimi igrami v dresu Lilla, sicer aktualnega podprvaka, za katerega je ob 11 asistencah dosegel zavidanja vrednih 22 zadetkov. V 'boju' za nakup tega krilnega napadalca je trenutno v najboljšem položaju Napoli, ki si že lep čas prizadeva v svoje vrste zvabiti tudi Jamesa Rodrigueza.

Kolumbijski napadalno usmerjeni vezist je namreč zadnjih nekaj tednov ena največjih želja trenerja Neapeljčanov Carla Ancelottija, ki si želi konkurenčnejšega moštva v boju za italijanski 'Scudetto' proti nespornemu vladarju Juventusu.

Toda ekscentrični predsednik Aurelio De Laurentiis ne 'lovi' samo Jamesa Rodrigueza, ampak želi zasedbo izpod Vezuva okrepiti tudi z odličnim reprezentantom Slonokoščene obale in obenem najboljšim nogometašem aktualnega francoskega podprvaka Lillea v minuli sezoni, Nicolasom Pepejem. Slednji se je pri 24 letih pripravljen soočiti z novim izzivom, kar je ne nazadnje potrdil tudi prvi mož francoskega kluba Gerard Lopez.

Reprezentant Slonokoščene obale Nicolas Pepe je po poročanju številnih medijev na 'radarju' mnogih uglednih evropskih klubov.
Reprezentant Slonokoščene obale Nicolas Pepe je po poročanju številnih medijev na 'radarju' mnogih uglednih evropskih klubov. FOTO: AP

"Do tega trenutka smo prejeli že štiri zelo mikavne ponudbe, a le na Nicolasu je, da se odloči, kje želi nadaljevati kariero," je za italijanski Tuttosport izjavil predsednik Lillea, ki je v nadaljevanju spregovoril o konkretnih številkah in klubu, ki je do zdaj ponudil največ za usluge tega krilnega napadalca. "Ni skrivnost, da je Napoli ponudil lepih 80 milijonov evrov. Ko se Pepe v začetku prihodnjega tedna vrne z dopusta, bo sprejel končno odločitev," je še dodal Lopez.

Francoski L'Equipe je nadgradil navedbe Tuttosporta z razkritjem, da se za Pepeja ob Napoliju potegujejo še vsaj trije, štirje zelo resni klubi. V igri naj bi torej bili tudi angleški velikani Liverpool, Manchester United in Arsenal ter še en italijanski kolektiv - milanski Inter.     

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Matic Ardalic Novi Profil
27. 07. 2019 19.30
+2
nevem ce je napoli najblizji😊
theSplinter
27. 07. 2019 14.04
+5