Nogomet

Neuer lahko postane najbolje plačani nogometaš Schalkeja?

Gelsenkirchen, 16. 04. 2011 19.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vratar nemškega nogometnega kluba Schalke 04 Manuel Neuer utegne zaradi nove velikodušne ponudbe vodstva kluba ostati član kraljevo modrih iz Gelsenkirchna.

Vodstvo nogometnega kluba Schalke se je po uvrstitvi ekipe v polfinale Lige prvakov z mislimi usmerilo proti novemu tekmovalnemu letu. Vodstvo želi namreč zadržati večji del ekipe, hkrati pa bodo v kratkem odgovorili vsem snubcem, ki si želijo uslug njihovega čuvaja mreže Manuela Neuerja. Potem ko sta se kot zadnja zanj zanimala Manchester United in Bayern München, so predstavniki kluba sklenili, da mu ponudijo pogodbo, ki se je ne zavrača.

Manuel Neuer
Manuel Neuer FOTO: Reuters

Po zadnjih podatkih iz Gelsenkirchna naj bi mu ponudili 7 milijonov evrov letne plače, kar bi pomenilo, da bi postal skupaj z Raulom Gonzalezom Blancom najbolje plačani igralec v ekipi. Pri tem dodajmo, da Schalke za Španca plačuje 5 milijonov, razliko pa doda madridski Real.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DFB-FcBayern
16. 04. 2011 20.24
sime099 Ka ma tule kej zvezo z RONALDOM in MESSIJEM :???? OMG Mia San Mia
sime099
16. 04. 2011 20.16
ronaldo nima za burek messi je stukrat bulji.....