Nogomet

Na neodločenem polfinalu italijanskega pokala zavrelo po koncu tekme

Torino, 04. 04. 2023 23.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Prvi polfinale italijanskega pokala je ponudil praktično vse, kar lahko nogomet ponudi. Italijanska velikana Juventus in Inter sta se po zadetkih Juana cuadrada in Romeluja Lukakuja razšla brez zmagovalca, nato pa se pomerila še v tretjem polčasu, po katerem so krajšo potegnili gostje iz Milana, pri katerih sta bila izključena tako Lukaku kot tudi slovenski vratar Samir Handanović.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V polfinalu na stadionu Allianz je bilo brez zadetkov vse do 83. minute, ko je Juan Cuadrado izkoristil napako Interjeve obrambe in Staro damo popeljal v vodstvo. Čeprav je vse kazalo na minimalno zmago domačih, je pozno v sodnikovem podaljšku veliko napako storil Bremer, ki je napačno ocenil let žoge, v lastnem kazenskem prostoru igral z roko in Interju podaril enajstmetrovko. V 95. minuti jo je uspešno izvedel belgijski napadalec Romelu Lukaku in nato provokativno proslavljal zadetek, zaradi česar je bil izključen. Po zadnjem sodnikovem žvigu pa je zavrelo v obeh taborih. Strelec prvega zadetka Cuadrado se je zapletel v strasten pogovor slovenskim vratarjem Samirjem Handanovićem, po pravi zmedi na zelenici je prišlo do prerivanja in glavni sodnik srečanja je obema pokazal rdeč karton.

Statistika tekme Juventus - Inter

Juventus in Inter se bosta tako po remiju na prvi tekmi v Milanu čet tri dena sestala še na povratnem srečanju.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.