Nogomet

Mutu zaenkrat 'lažje diha'

Zürich, 06. 10. 2009 08.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mednarodno športno razsodišče (CAS) je kazen, ki jo mora zaradi uživanja kokaina nogometaš Adrian Mutu plačati Chelseau, do nadaljnega zamrznilo.

Adrian Mutu lahko še vedno upa na srečen razplet.
Adrian Mutu lahko še vedno upa na srečen razplet. FOTO: Reuters

Adrian Mutu se je pred kratkim znašel na razpotju. Potem ko je Mednarodno športno razsodišče (CAS) odločilo, da mora Chelseau zaradi uživanja kokaina in kasnejšega suspenza plačati globo v višini 17 milijonov evrov, so sedaj v Zürichu kazen zamrznili.

Njegov zakoniti zastopnik Vicotor Becali je dejal, da je švicarsko državno sodišče odločitev CAS začasno zamrznilo, saj želi celoten primer še enkrat temeljito pregledati. Več naj bi bilo znanega še danes, kot vse kaže, pa se je nogometaš Fiorentine vsaj začasno rešil plačila (pre)visoke kazni.

Glede na to, da je romunski reprezentant enkrat že priznal, da teh sredstev nima, bi moral najverjetneje skleniti športno pot.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

buzzin
06. 10. 2009 10.56
V tisetm adrenalinu k je podpisal za chelsea je bvi pač preveč vesel in ga je mal zaneslo......upam da po pomiloščen .....17 mio je pa le preveč
sportsmanship
06. 10. 2009 09.57
dober nogometaš sam ko je mutav ka se je drogiro zej pa nej nosi posledice
warezovc@email.si
06. 10. 2009 09.17
hehe lajne lajne lajne