Nogomet

Mutu gre na operacijo

Bukarešta, 01. 04. 2009 13.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Romunski nogometni reprezentant Adrian Mutu, ki si služi kruh pri italijanskem nogometnem prvoligaškem klubu Fiorentina, bo zaradi poškodovanega levega kolena moral na operacijo.

Adrian Mutu (desno) je bržkone že končal letošnjo sezono.
Adrian Mutu (desno) je bržkone že končal letošnjo sezono. FOTO: Reuters

Zato se bo, kot so sporočili iz romunske nogometne zveze, vrnil v Firence, kjer bo predvidoma opravljen operativni poseg. Za Mutuja je bila usodna sobotna tekma skupine 7, ko je Romunija z 2:3 izgubila proti Srbiji, v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v nogometu v Južnoafriški republiki leta 2010. Mutu je po tekmi namreč tožil za hudimi bolečinami v kolenu. Napadalec firenškega moštva je zaradi poškodbe komolca že zamudil začetek nogometne sezone, z nogometnih igrišč pa je bil odsoten tudi v začetku leta. Izbrana vrsta Romunije bo tako na drevišnji tekmi proti Avstriji v Celovcu igrala brez Mutuja, ki je bil zamenjava za prav tako poškodovanega Cristiana Chivuja.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dadojc
01. 04. 2009 23.44
Kako je lahko Mutu menjava za Chivuja?????? PA A STE VI RESNI!!!!! Dobr razumem, da ne poznaš kšnga slabšiga igralca, sam da greš menat Chivuja in Mutuja in govort da igrata na istih pozicijah!!!! Kako je lahko Mutu menjava za Chivuja, če je Chivu štoper, Mutu pa špica!!!!!! PA DA JE MUTU SPLOH MENJAVA ZA KOGA!!! JA PA A STE VI RESNI, ČEJ ČLOVK PRVI IGRALC SVOJE REPKE!!! Res novinar, ki si napisal to, jst bi se zamislu na tvojmu mestu. SRAMOTA za takšno neznanje res!!!!!!!