Nogomet

Mourinho in Adriano spet prijatelja

Milano, 04. 11. 2008 16.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Brazilski zveznik Adriano, ki ga je trener milanskega nogometnega moštva Inter Jose Mourinho zaradi stalnega zamujanja na treninge začasno suspendiral, se je vendarle spravil s svojim šefom.

Adriano
Adriano FOTO: Reuters

Omenjeni podatek je potrdil Adrianov agent Gilmar Rinaldi, ki je hkrati zanikal ugibanja o odhodu napadalca iz kluba.

"Za kaj takšnega ni razlogov, odhoda iz kluba Adriano nikoli ni omenjal," je dejal Rinaldi za italijansko lokalno televizijsko postajo Antenna3. "Vse smo uredili. Adriano želi še naprej igrati za Inter, hkrati pa je zelo srečen, da bo lahko nastopil tudi v reprezentančnem dresu," je še dejal Brazilčev agent.

Jose Mourinho
Jose Mourinho FOTO: Reuters

Mourinho, ki je nekoč grel trenerski stolček moštva Chelsea, je zelo dosleden in od svojih varovancev terja dosledno upoštevanje pravil. Če se želi v dresu Interja znova vrniti na igrišče v soju žarometov, bo pač moral ustrezno ravnati, je bil do zvezdnikovega "sproščenega" dojemanja discipline neomajen trener. Za kazen, ker je zaporedoma zamujal na treninge, je trener Adriana "pozabil" vključiti v moštvo. Adriana so takšne sankcije s prepovedjo igranja na prvenstvenih tekmah očitno spametovale, saj se je, kot trdi Rinaldi, "pobotal s trenerjem, trenutno pa se posveča vrnitvi v formo, tako da bo lahko trener nanj računal."

Adriano pa ima vsekakor skrb manj: Dunga, selektor brazilske nogometne reprezentance "carioc", je namreč že objavil seznam igralcev za prijateljsko tekmo z izbrano vrsto Portugalske. Med nogometaši, ki bodo za tekmo 19. novembra oblekli reprezentančni dres, je tudi Adriano.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

THC1000
06. 11. 2008 07.44
Forza INTER!!!
ales400
04. 11. 2008 18.43