Nogomet

Morata pobesnel: Hvala za kršitev moje zasebnosti

Milano, 03. 10. 2024 14.05 | Posodobljeno pred 1 uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Španski napadalec Alvaro Morata je poleti zapustil vrste madridskega Atletica in se preselil v Milano. No, če smo natančnejši, se je nameraval preseliti v Corbetto, mestece na obrobju prestolnice mode, a je njegove načrte z zanimivo izjavo spremenil prav njihov župan.

Alvaro Morata
Alvaro Morata FOTO: AP

Za kapetanom španske izbrane vrste Alvarom Morato je vse prej kot mirno obdobje. Nekaj tednov po osvojitvi evropskega prvenstva sta s sedaj že nekdanjo partnerko Alice Campello sporočila, da se po sedmih letih zakona, v katerem so se jima rodili štirje otroci, ločujeta.

Sledila je selitev čez mejo v Italijo, ki jo je Morata opisal kot pobeg od pritiskov in kritik, nov nogometni izziv pa je našel v Milanu. 31-letni napadalec se je v novem klubu solidno znašel in na štirih tekmah Serie A zabil dva zadetka. A če gre v športnem vidiku vse, kot mora, se težave v zasebnem življenju nadaljujejo.

Alvaro Morata
Alvaro Morata FOTO: AP

Morata se je želel s svojimi otroki preseliti v Corbetto, mirno mestece na obrobju Milana. "Prvak Alvaro Morata je naš novi someščan," je njegovo namero navdušeno razkril župan Marco Ballarini.

Nad njegovo potezo pa je bil vse prej kot navdušen Morata, ki se je odzval prek družbenih omrežij: "Dragi gospod župan, hvala za kršitev moje zasebnosti. Na srečo nimam nobene vrednejše lastnine, edino bogastvo so moji otroci, katerih varnost je bila s tem ogrožena. Mislil sem, da bi mi občina Corbetta lahko zagotovila nekaj zasebnosti, vendar sem ugotovil, da moram zaradi njihove nezmožnosti uporabe družbenih omrežij in zaščite svojih občanov takoj zamenjati dom."

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

olafur
03. 10. 2024 15.40
Pa kaj misli, da je predsednik Italije, da je ogrožen.
gongash
03. 10. 2024 15.16
+0
Kr neki. Kaj pa misli da je. Kot da ga drugje ne bodo prepoznali.
tmj
03. 10. 2024 15.29
+0
kaj pa ma zupan za razlagat , delat reklamo za svoje mestece.. mislm da na nivoju kot je zupan mora vedit kaj lahko rece in kaj ne.. lahk pa sam da za inter navija
Maxx365
03. 10. 2024 15.08
+1
A misli, da ga drugje ne bodo prepoznali?
JOSEPH HAYDN
03. 10. 2024 14.44
+2
Vedno je bil in bo ostal jokica, nič drugega