Nogomet

Je Milinković Savić že odigral svojo zadnjo tekmo v dresu Lazia?!

Rim, 28. 07. 2019 08.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav je trener rimskega Lazia Simone Inzaghi prepričan, da želi odlični srbski reprezentančni vezist Sergej Milinković Savić ostati še vsaj naslednjo sezono v italijanski prestolnici, pa navedbe številnih italijanskih medijev vodijo v smer skorajšnje selitve omenjenega nogometaša v angleško Premier ligo.

Ni skrivnost, da se za usluge 23-letnega srbskega nogometaša Sergeja Milinkovića Savića že nekaj časa potegujejo pri Manchester Unitedu, Paris Saint-Germainu in tudi madridskemu Realu.

Toda, kot poročajo številni italijanski mediji, naj bi bil odlični vezist blizu selitve na Otok, kjer bi moral okrepiti vrste Rdečih vragov. Ti so v preteklih dneh pustili odličen vtis na ameriški turneji, kjer so po obetavni igri premagali milanski Inter in rivala iz Premier lige, Tottenham Hotspur. Norveški strokovnjak na klopi Uniteda Ole Gunnar Solskjaer si želi še vsaj enega novega nogometaša v zvezni vrsti, ki bi dvignil ritem igre na višjo raven, in po njegovem mnenju je eden takšnih za zdaj še član sinje-modrih Milinković Savić.

Odlični srbski vezist Sergej Milinković Savić naj bi bil po poročanju italijanskih medijev blizu selitve k Manchester Unitedu.
Odlični srbski vezist Sergej Milinković Savić naj bi bil po poročanju italijanskih medijev blizu selitve k Manchester Unitedu. FOTO: AP

"Moje mnenje je, da si Sergej želi ostati v naših vrstah vsaj še za eno sezono. Jasno je, da zanj obstajajo konkretne ponudbe, ki jih bo klubsko vodstvo moralo podrobneje analizirati in v kratkem sprejeti pomembno odločitev. Kot trener moštva upam, da bo ostal z nami. Na treningih dela odlično, je zelo motiviran, zavedamo pa se, da je tržišče vselej odprto, in pripravljeni smo na vse možne scenarije," pravi trener Lazia Simone Inzaghi.

Manchester United je torej najbližji realizaciji prestopa Sergeja Milinkovića Savića, za katerega Laziu ponuja 75 milijonov evrov. V ta znesek pa domnevno niso vključeni provizija za nogometaševega agenta, nekdanjega odličnega napadalca srbske izbrane vrste Matejo Kežmana, ki naj bi znašala okroglih 10 milijonov evrov, in bonusi v višini 15 milijonov evrov.  

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Viejo cabron
28. 07. 2019 15.54
-1
hirajem
28. 07. 2019 14.05
+1
Dobrodosel v ManU!
Komendator
28. 07. 2019 12.17
+3
Kežmanov oče je Slovenec, torej je po srbski logiki (Dragić, Dončić...) tudi on Slovenec in ne Srb.... ;)
Hellsrael
28. 07. 2019 13.00
+4
Hehe ko vam pase je lahko ic tud slovenec...nekje si prilastite cliveka za svojega....ko pa ne gre tem istim sportnikom jih je treba poslati nazaj cez mejo heheheh kako smo mi dvolicen narod, nic cudnega da nas nihce izven meja ne mara:)))))
Rade 74
28. 07. 2019 13.20
+0
Zlatko Kežman je bil golman in menadžer svojemu sinu Mateji in ni Slovenec. Vsi so rojen Zemunci, ki vlečejo Hrvaške korenine.
SAF1
28. 07. 2019 11.40
+12
Te agente je treba prikovati na realna tla.
Lessihinav?ek
28. 07. 2019 10.13
-11
precenjen igralec,nič posebnega,... verjetno gre potem res Pogba v Real
seronja80
28. 07. 2019 10.41
+17
in to verjetno rečeš, ker si spremljal vse njegove igre(ali vsaj večino) v prejšnjih sezonah ali zaradi tega ker prihaja iz Srbije in ne naprimer iz Brazilije, Argentine itd?