Nogomet

Messi si želi v Peking

Barcelona, 24. 07. 2008 16.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Lionel Messi bi rad v dresu Argentine zaigral na letošnjih olimpijskih igrah. Zadnjo besedo pa bodo imeli v Barceloni, katere član je.

Lionel Messi
Lionel Messi FOTO: Reuters

Poletne olimpijske igre, ki jih bo gostila Kitajska, so vse bližje, v Peking pa si želi odpotovati tudi napadalec Barcelone Lionel Messi. Vse pa kaže, da se mu želja ne bo izpolnila. Barcelona, ki je lansko sezono zaključila na tretjem mestu, bo morala skozi kvalifikacije za prestižno Ligo prvakov. Tekme pa bodo odigrane prav v času olimpijskih iger. „Že pred časom sem vodilnim možem v klubu povedal, da si Leo želi zaigrati v Pekingu. Takrat so mi dejali, da bo seveda lahko šel. Sedaj pa so se stvari nekoliko spremenile, saj so tukaj kvalifikacije za Ligo prvakov,“ je za španski El Mundo Deportivo dejal nogometašev oče Jorge.

Za zdaj je še najbolj verjeten scenarij, po katerem bo Messi olimpijske igre spremljal le po televiziji. Argentinski zvezdnik je trenutno s klubom na pripravah na Škotskem.


KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

warezovc@email.si
24. 07. 2008 18.02
dej ta skoz neki stoka, naj gre že v italijo ne pa da gnije v Barceloni
pealj
24. 07. 2008 17.46
pa nej ga pustijo če ma željo