Nogomet

McGregor v družbi Sake in Ricea pokazal svoje nogometne veščine

London, 02. 10. 2024 16.21 | Posodobljeno pred 1 uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Simon Valant
Komentarji
0

V torek je Arsenal v drugem krogu Lige prvakov na domačem Emiratesu z 2:0 odpravil Paris Saint-Germain. Srečanje si je ogledal tudi svoj čas najbolj atraktiven UFC borec Conor McGregor, ki je po tekmi stopil na zelenico in prikazal svoje nogometne veščine skupaj z Bukayem Sako ter Declanom Riceom.

Topničarji so v prvem polčasu opravili levji delež za svojo prvo zmago v letošnji sezoni ligaškega dela Lige prvakov, v drugem delu obračuna pa so se z nizkim blokom in zgoščeno obrambo osredotočili na branjenje proti nerazpoloženim Parižanom. V polno sta zadela Kai Havertz in Bukayo Saka

Po koncu tekme, ko so se tribune že izpraznile, je legendarni Conor McGregor skupaj z Declanom Riceom in Sako na igrišču užival v igranju nogometa. Irski borec si je sprva podajal žogo z Arsenalovim dvojcem, za konec pa je sprožil proti navideznemu golu in slavil 'zadetek'. Ob tem je prikazal nekaj tehničnih vrlin in dokazal, za kako vsestranskega športnika gre. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Videti je bilo, da ob poigravanju na Emiratesu izredno uživa kljub dejstvu, da je odkriti navijač Manchester Uniteda. V svojih intervjujih je to že večkrat poudaril, pogosto pa je hvalil tudi legendarna Irca Roya Keana in Denisa Irwina, ki sta si kruh več kot desetletje služila pri rdečih vragih.

Rice, ki ima prav tako irske korenine, je pozneje na družbenih omrežjih delil fotografijo z McGregorjem in zapisal: "Velika zmaga in veselje, da sem te spoznal."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Oglasili so se tudi navdušenci nad UFC, ki pogrešajo McGregorjeve dvoboje. Irec se ni boril od julija 2021, ko si je grdo zlomil nogo v dvoboju proti Dustinu Poirierju in posledično tudi izgubil. Njegova nestrpno pričakovana vrnitev proti Michaelu Chandlerju ni bila realizirana, saj si je med treningom zlomil prst na nogi, špekulira pa se, da bi se lahko nekdanji prvak vrnil v oktagon prihodnje leto. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.