Nogomet

Maradona zanikal selitev v Portsmouth

Ljubljana, 27. 07. 2009 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Legendarni nogometni zvezdnik Diego Maradona, ki vodi izbrano vrsto Argentine, je zanikal vsa namigovanja o odhodu v Portsmouth.

Diego Maradona
Diego Maradona FOTO: Reuters

Pretekli teden so se pojavile špekulacije, da naj bi popularni Maradona zapustil klop argentinske nogometne reprezentance in odšel v angleški nogometni klub Portsmouth. A kot vse kaže, bo ostalo le pri špekulacijah, saj je karizmatični Argentinec takšna namigovanja že zanikal in znova poudaril, da si želi ostati na čelu ekipe še vse do leta 2011. „Ni govora, da bi zapustil argentinsko 'ladjo'. Svetlo modra in bela barva tečeta skozi moje vene. Še več, ko sem podpisal pogodbo, sem se strinjal, da bom gavče vodil tudi na pokalu Amerike leta 2011,“ je za športni dnevnik Ole dejal Maradona.
 

Južnoameriška nogometna zveza je že konec lanskega leta objavila prireditelja pokala Amerike za leto 2011. To bo prav Argentina, ki je tekmovanje "Copa America" doslej gostila že osemkrat, nazadnje leta 1987, ko je bil kapetan ekipe Maradona, gavči so takrat osvojili četrto mesto. Maradona pa bo imel na pokalu Amerike še dodatne apetite po končni lovoriki, saj jo v času nogometne kariere ni nikoli osvojil.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TheSmartHead
27. 07. 2009 14.30
Bil je izjemen nogometaš, vendar ta človek nima niti malo pojma o trenerskem poklicu! Argentina je ja igrala izjemno s prejšnjim trenerjem, pa poglejte zdaj to! Bolje, da konča s to trenersko kariero, da si ne bo še večje sramote nardil, pa uničil tako dobre reprezentance, kot je Argentinska!
Ulikses
27. 07. 2009 09.10
maradona je najslabši trener vseh časov...odkar je selektor argentine, imajo same poraze, so na robu izpada s SP 2010, poleg tega pa ga največ plačajo od vseh selektorjev do zdej. še dobro, da ne posnifa vseh avt linij na igriščih, kjer igrajo...
Eriksson
27. 07. 2009 08.33
če bi maradona šu u portsmouth bi bil portsmouth po vsej verjetosti drugo ali tretje ligaš