Nogomet

VIDEO: Maradona selektorsko pot začel z zmago

Glasgow, 20. 11. 2008 09.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometna reprezentanca Argentine je z 1:0 premagala Škotsko. Selektor Diego Armando Maradona je tako z zmago začel selektorsko kariero.

Maxi Rodrigez je prinesel zmago Argentincem.
Maxi Rodrigez je prinesel zmago Argentincem. FOTO: Reuters

Argentina je z zadetkom Maxija Rodrigeza z 1:0 premagala Škotsko. Edini zadetek na tekmi je padel že v 8. minuti. Kljub temu, da so bili Argentinci boljše moštvo na terenu bi lahko bil rezultat ob koncu dvoboja tudi drugačen.

Kljub temu je Diego Armando Maradona kot novi selektor Argentincev zabeležil težko pričakovano prvo zmago. Ob številnih izostankih – kot zadnji je moral nastop odpovedati Sergio Aguero – je Maradona tekmo začel s Carrizom - Zanettijem, Demichelisom, Heinzejem, Papo - Mascheranom, Gagom, J. Gutierrezom, Maxi Rodriguezom - Tevezom, Lavezzijem.

Najboljši posameznik pri Argentini je bil Carlos Tevez, ki je sodeloval praktično pri vseh nevarnih napadih Maradoninih izbrancev. Maradona je v nadaljevanju obračuna v igro poslal še Diaza, Lucha Gonzaleza, Soso in Denisa.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

klubb_nine
20. 11. 2008 11.39
mahh zanga je pele maestro ;) ;)