Nogomet

Maradona: Razmislil bom o prihodnosti

Buenos Aires, 07. 10. 2009 10.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Diego Maradona resno razmišlja o svoji prihodnosti pri argentinski reprezentanci. Ali bo vroči stolček zapustil že po dobrem letu?

Trener Diego Maradona in Lionel Messi
Trener Diego Maradona in Lionel Messi FOTO: Reuters

Diego Maradona, selektor argentinske nogometne reprezentence, je zatrdil, da mu nekaj stvari v zadnjem obdobju ni bilo všeč in da bo po koncu kvalifikacijskega ciklusa resno razmislil o svoji nadaljnji poti kot selektor argentinske reprezentance: "Ko sem sprejel mesto selektorja, je bilo vse v najlepšem redu, vendar pa me je v zadnjem obdobju zmotilo kar nekaj stvari, tako da se bomo o vsem skupaj morali kmalu pogovoriti,“ je za Goal.com povedal Maradona.

Diego Maradona
Diego Maradona FOTO: Reuters

Razburjeni Maradona je novinarjem zatrdil, da bo delal le pod svojimi pogoji in čeprav ni razkril, kakšni so njegovi pogoji, je izpostavil, da morajo rešitev najti čim prej. Čeprav se je na spisku igralcev, ki ne bodo mogli nastopiti na zadnjih dveh tekmah, znašlo kar nekaj nogometašev, Maradona ne razmišlja o vpoklicu novih igralcev: "Imamo velike probleme tako s poškodbami kot tudi z velikim številom rumenih kartonov, ki smo si jih priborili na prejšnjih srečanjih, ko smo se dobesedno borili za svoje preživetje,“ je zaključil Diego Maradona, ki bi kljub uspehu in uvrstitvi na svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki lahko po končanih kvalifikacijah odstopil z mesta glavnega trenerja Gavčev.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mufc7 1
08. 10. 2009 22.08
POJDI SE DALJE DROG. IMAŠ NAJVEČJE ZVEZDE IN NE MOREŠ NAREDITI NIČ
LosBlancos
07. 10. 2009 11.34
Taktika in samo taktika, ne pa dajte žogo messiju in on bo vse naredil. ker to kaj kaže Messi v repki je glede na njegove predstave v Barci sramota.