Nogomet

Maradona ne bo taktiziral

Quito, 10. 06. 2009 10.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pred nogometnim selektorjem Argentine Diegom Armandom Maradono je nova velika preizkušnja, in sicer gostovanje v neprijetnem ekvadorskem Quitu.

Diego Armando Maradona
Diego Armando Maradona FOTO: Reuters

Poraza Argentincev proti Boliviji (6:1) privrženci Gavčev niso pozabili, pred izbranci Diega Armanda Maradone pa je nova podobna tekma. Tako kot v La Pazu bo tudi tekma v ekvadorskem Quitu na sporedu na visoki nadmorski višini (več kot 2000 metrov).

Maradona ima težave s poškodovanima Sergiem Agüerom in Javierjem Mascheranom, Lionel Messi pa ni bil predviden v začetni enajsterici, saj obstaja možnost, da bi v primeru prejetja rumenega kartona tekmo proti Brazilcem moral spremljati s tribun. Kljub vsemu se argentinski selektor zaveda teže dvoboja, zato naj bi z zvezdnikom Barcelone začel dvoboj.

"Nimamo časa za kombiniranje in taktiziranje. Vsako zmago krvavo potrebujemo, zato morajo igrati tisti, ki so najboljši,“ je na novinarski konferenci dejal Maradona.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sportsmanship
10. 06. 2009 12.36
maradona kot trener nima pojma. nevem da ma argentina tk slabe igralce da more veron špilat u reprezentanci ko je star ko messi pa aguero skupi jao