Nogomet

Mandarič: Kriza bo minila in Olimpija bo spet nadaljevala svojo zmagovito pot

Ljubljana, 07. 04. 2020 20.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo NK Olimpija je po analizi stanja in pogovorih z vsemi deležniki sprejelo odločitev o znižanju stroškov kluba s katerim želi, kot piše na uradni spletni strani, ustvariti model finančno vzdržnega poslovanja v trenutnih razmerah in zagotoviti pogoje za normalno nadaljevanje tekmovanja v obdobju po končanju krize.

Milan Mandarić
Milan Mandarić FOTO: Damjan Žibert

V izrednih razmerah v katerih se nahaja ima klub, kot piše na uradni spletni strani, na razpolago dobro polovico sredstev, ki so bile do sedaj namenjene za plače igralcev, strokovnega vodstva in zaposlenih v pisarni. Za vsakega izmed posameznikov so pripravljene individualne rešitve, pri čemer je vodstvo kluba vztrajalo na zahtevi, da se breme krize pravilno razporedi ob upoštevanju principa pravičnosti in uravnoteženosti ter dolgoročnih interesov kluba. 

Ukrepi se nanašajo na obdobje od  12. marca naprej, s tem, da se v marcu izvajajo sorazmerno, njihovo veljavnost bo klub preklical po vzpostavitvi normalnih razmer. "Čas je da stisnemo zobe, priložnost da strnemo vrste in pokažemo moč tudi v teh hudih časih, ko je celotno človeštvo potisnjeno na rob življenja. Kriza bo minila in Olimpija bo spet nadaljevala svojo zmagovito pot," je za klubsko spletno stran povedal predsednik Milan Mandarić.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RUBEŽ
08. 04. 2020 10.36
-8
Koga sploh zdaj briga nogomet? Aja, vse tiste, ki imajo denar v klubih in bi radi zaslužili. Najbolje da jih dajo na čakanje in dobijo denar od države. To bi ustrezalo Mandariću.
Nimasmisla
08. 04. 2020 08.55
+2
ta je pa dobra