Nogomet

Man City za Ronaldinha ponuja 32 milijonov

Barcelona, 15. 07. 2008 09.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, T.Š.
Komentarji
7

Angleški prvoligaš Manchester City je bil najbolj konkreten in je za Ronaldinha Barceloni ponudil kar 32 milijonov evrov.

Ronaldinho
Ronaldinho FOTO: Reuters

Ugibanja o Ronaldinhovi klubski usodi so še vedno eno najbolj "vročih" vprašanj na letošnji nogometni "tržnici". Brazilski zvezdnik je še vedno član španske Barcelone, čeprav pri katalonskem velikanu nanj ne računajo več in trenutno le razmišljajo, kako bi največ iztržili za omenjenega nogometaša.
 
Predsednik katalonskega nogometnega velikana Barcelone Joan Laporta je potrdil, da je klub prejel 32 milijonov evrov vredno ponudbo angleškega prvoligaša Manchester Cityja za dvakratnega najboljšega nogometaša sveta po izboru FIFA, pred tem pa je za 28-letnega Brazilca 15 milijonov ponudil  tudi italijanski Milan.

Laporta je potrdil ponudbo Manchester Cityja, vendar ni razkril, ali bo prav Otok tudi končna postaja Ronaldinha, ki se je pri novem trenerju Pepu Guardioli znašel na seznamu "za odstrel".

Ronaldinho in njegov agent ter brat Roberto de Assis sta v ponedeljek prispela v katalonsko prestolnico in se sestala z Laporto, Guardiolo, tehničnim direktorjem Txikijem Beguiristainom in Raulom Sanllehijem ter se dogovorila, da bo igralec v dveh do treh dneh našel novo sredino.

Za zdaj si Ronaldinha najbolj želijo pri Manchester Cityju, kjer ponujajo dvakrat več kot pri Milanu, kamor si želi Ronaldinho.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Damir Secki
15. 07. 2008 18.22
Ronaldinho je od MILANA... pravkar podpisuje pogodbo in urejajo zadnje stvari... jutri bo predstavitev igralca barca ga je prodala milanu za okoli 20mio + 5mio kao kot garancijo na njegovo dobro igro skoda da ne pride adebayor v milan. Ce ne druzga upam, da pride sheva in bodo Pata naucilki igrat v spici, tako kot se govori komaj cakam zacetek prvenstva
essien5
15. 07. 2008 17.29
kr nej gre v city ampak kakšna 2miljona manj bi pa žihr dal ampak dobr sej je nihov dnar.
apokalipto1
15. 07. 2008 15.38
lejte,realnost je da se v Angliji igra najboljši fuzbal trenutno na svetu. Kar pa se tiče Ronaldinia, on zdaleč ni v takšni formi kot je biu še lani, in mislm da je ta ponudba popunoma zadovoljiva za njega...
Apocalypse
15. 07. 2008 14.19
AndrejTT ne fantaziraj no...ka pol so zate brazilci pa španci neki kekci ke se sam nekj podajajo pa driblajo...v italiji igrajo moški fuzbal,m v angliji pa oster in moški nogomet? Mislm da tvoj komentar res ne paše sem ;) Moje mnenje je da gre Ronaldinho lahko kamorkoli, če ga bodo natreniral bo spet najboljši igralec. Sam pač slava mu je preveč stopila v glavo takrat, če pa zopet nazaj pride v formo pa vse...pa ni za zgubljat besed.
Andrej Breznik 1
15. 07. 2008 13.14
Takšen tip igralca kot je Ronaldinho, mislim da ni tehnično podkovan za Premier League. Kot vemo se tam igra oster in moški nogomet in ni prostora za kakšno veliko poigravanje in driblanje z žogo. Preprosto povedano način angleškega in španskega nogometa je zelo različen. Ronaldinho pač spada v španskega ali brazilskega, da o morebitnem prestopu v Milano spoh ne govorimo o moškem nogometu na Apeninskem polotoku.
SRS
15. 07. 2008 11.25
Ni šans za Manchester City, agent Ronaldinha oziroma njegov bratranec se je že nekaj let nazaj zmenil z Milanom, da ko bo Barcelona pripravljena ga dati proč da bo sigurno šel v Milan. Nevem od kje prevajate informacije, ma vam priporočam raje da zamenjate vir.
I_love_chelsea
15. 07. 2008 10.48
tej pa res želijo!! js bi tolko dnarja itak!!!