Nogomet

Magath odhaja iz Wolfsburga

Wolfsburg, 06. 05. 2009 11.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Felix Magath, ki to sezono vodi trenutno najboljšo ekipo nemškega prvenstva bundeslige VfL Wolfsburg, se po koncu sezone poslavlja.

Felix Magath
Felix Magath FOTO: Reuters

Dnevnik Bild danes namreč na spletni strani piše, da je Magath svojo odločitev, da se bo po koncu sezone pridružil Schalkeju, danes že sporočil ekipi in vodilnim možem Wolfsburga. Wolfsburg je to sezono pod njegovim vodstvom izenačil tudi rekordni dosežek desetih zaporednih zmag v bundesligi, ki ga je v sezoni 1986/87 postavila ekipa Borussie iz Mönchengladbacha. Zmagoviti niz ekipe Felixa Magatha se je začel z zmago proti Bochumu (2:0), sledile pa so domače zmage proti Herthi (2:1), Karlsruheju (1:0), Schalkeju (4:3), Bayernu (5:1) in Bayerju (2:1) ter gostujoče proti Eintrachtu (2:0), HSV (3:1), Arminii (3:0) in Borussii Mönchengladbach (2:1). Že v naslednjem krogu po osvojenem rekordnem nizu pa je najboljšo ekipo nemškega prvenstva na kolena spravil klub Bojana Prašnikarja Energie Cottbus. Prašnikarjevi varovanci so na domačem stadionu slavili zmago z 2:0.

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

balkanac12
06. 05. 2009 13.10
sej naj gre naredo je tak dost za wolfsburg...svaka mu cast.....zdaj je na vrsti schalke sam tu bo tezko uspel pripeljat tam ko je pa wolfsburg..zdaj..nemsko prvenstvo je res izenaceno...