Nogomet

Lucescu za vedno odpisal Mutuja

Bukarešta, 13. 10. 2009 08.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Selektor romunske nogometne reprezentance Razvan Lucescu je dejal, da v svojem mandatu ne bo več računal na Adriana Mutuja.

Adrian Mutu se z ekipo ni vrnil v Bukarešto, ampak je odpotoval v Italijo.
Adrian Mutu se z ekipo ni vrnil v Bukarešto, ampak je odpotoval v Italijo. FOTO: Reuters

Nogometaš italijanske Fiorentine Adrian Mutu je nekaj dni pred tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo proti Srbiji preživel v diskoteki, kar je selektorja izbrane vrste Razvana Lucescuja tako razhudilo, da je dejal, da v izbrani vrsti ni več prostora za omenjenega. “Dokler bom jaz selektor, za Mutuja ni več prostora v izbrani vrsti,“ je za Liberteo povedal šef romunske stroke.

Njegovo odločitev podpira tudi glavni menedžer romunske izbrane vrste Ionut Lupescu: "Mutu je dokazal, da ne spoštuje dresa izbrane vrste. Po sobotni tekmi je ekipo zapustil, ne da bi rekel nasvidenje. Ekipa se je sicer vrnila v Bukarešto, on pa brez dovoljenja v Italijo. Nacionalni dres mu očitno nič ne pomeni.

Vprašanje pa je, ali bo ta zgodba 'držala vodo', saj je igralčev agent razvpiti Victor Becali. Njegove besede so bile večkrat doslej močnejše od vseh pravnih aktov in državnih določil, tako da tudi zasuk v tej zgodbi ne bi bil nič nepričakovanega.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

warezovc@email.si
13. 10. 2009 10.37
JA KAJ, JE PAC MOGU NA LAJNO ?!