Nogomet

Lovrić zaradi poškodbe že zapustil reprezentančno bazo, Horvat zbolel

Brdo pri Kranju, 08. 10. 2024 09.40 | Posodobljeno pred 3 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, A.V.
Komentarji
0

Slovenska nogometna reprezentanca je priprave na nadaljevanje Lige narodov in tekmi z Norveško in Kazahstanom začela brez poškodovanega Sandija Lovrića, ki se je že vrnil v klub, in obolelega Tomija Horvata, poroča spletna stran Nogometne zveze Slovenije.

Kljub težavam v zvezni vrsti pa optimizem v ekipi ostaja nespremenjen. "Pred nami je specifičen teden, ampak imamo že nekaj izkušenj s tem. Ne dvomim, da bo z logističnega vidika vse optimalno urejeno in nam bo zato nekoliko lažje. Kljub vsemu se bomo morali čim bolje pripraviti, saj nas čakata zelo težki tekmi," je pred treningom dejal branilec Jure Balkovec.

Sandi Lovrić je zaradi poškodbe že zapustil reprezentančno bazo na Gorenjskem.
Sandi Lovrić je zaradi poškodbe že zapustil reprezentančno bazo na Gorenjskem. FOTO: Damjan Žibert

"Proti Norveški bomo zagotovo tudi trpeli, ampak smo že pokazali, da znamo igrati in iti na zmago tudi proti najboljšim reprezentancam," o tekmi s Skandinavci pravi Balkovec.

"Čakata nas zelo zahtevni gostovanji, najprej pa se moramo fokusirati na Norveško. Biti moramo disciplinirani, ob tem pa pokazati, kaj znamo. Fantje so že dokazali, da lahko igramo z vsakim. Tudi tokrat smo si zastavili visoke cilje, za dosego le-teh pa bomo morali pustiti srce na igrišču," pa pravi Blaž Kramer, ki se po letu 2022 vrača v izbrano vrsto.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.