Nogomet

Liverpool v drugem polčasu razbil Luton in ušel na štiri točke prednosti

Liverpool, 21. 02. 2024 22.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
J.B., A.M.
Komentarji
0

Nogometaši Liverpoola so v 26. krogu angleške Premier League na svojem stadionu upravičili vlogo favorita in Luton Town ugnali s 4:1, čeprav so gostje ob polčasu vodili.

Liverpool - Luton
Liverpool - Luton FOTO: AP

Za šok na Anfieldu je v 12. minuti poskrbel Chiedozie Ogbene, ki je pred golom pričakal odbitek Alissona in žogo pospravil v prazno mrežo. Luton je na odmor odšel z minimalno prednostjo, redsi pa so v drugem polčasu pokazali povsem drugačen obraz. V 56. minuti je Alexis Mac Allister v kazenskem prostoru našel Virgila van Dijka, ki je s strelom z glavo matiral gostujočega vratarja. Dve minuti kasneje je ponovno asistiral Mac Allister, tokrat pa je z glavo zaključil Cody Gakpo. Trener domačinov Jurgen Klopp je v 68. minuti v igro poslal Andrewa Robertsona, ki je tri minute kasneje Luisu Diazu podal za tretji zadetek Liverpoola. Piko na i je v 90. minuti postavil Harvey Elliot, ki je z močnim in natančnim strelom premagal Thomasa Kaminskega ter postavil končni rezultat srečanja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.