Nogomet

Lineker: S Capellom lahko naredimo izjemen rezultat

London, 07. 10. 2009 09.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Legendarni angleški nogometaš Gary Lineker je prepričan, da lahko reprezentanca s Fabiom Capellom na čelu na svetovnem prvenstvu doseže izjemen rezultat.

Gary Lineker
Gary Lineker FOTO: Reuters

Nekdanji angleški nogometaš in odličen strelec Gary Lineker je velik privrženec italijanskega stratega na klopi angleške reprezentance Fabia Capella. Prepričan je celo, da je angleška nogometna zveza z njegovim prihodom naredila velik korak k osvojitvi naslova svetovnega prvaka prihodnje leto v Južnoafriški republiki.

Lineker, ki je še pred časom razlagal, da je nogomet igra, ki jo igra 22 igralcev, na koncu pa vedno zmagajo Nemci, je začel razmišljati drugače. "Capello je človek, pri katerem ni zvezdnikov. Vsi so enako pomembni in enako popularni. Glamur ni njegov svet. Želi, da so igralci osredotočeni le na nogomet. Imamo veliko vrhunskih nogometašev, ki igrajo dobro za reprezentaco. Tako morajo zadeve izgledati, kot je to pri Capellu,“ je v pogovoru za BBC povedal Lineker in dodal: "Selektor vselej sestavi izjemno ekipo. Tudi ko bomo nastopali na svetovnem prvenstvu, ne bo nič drugače. Imamo velike možnosti, da z ekipo in strokovnim vodstvom, ki ga imamo, naredimo izjemen rezultat.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kava55
07. 10. 2009 20.00
Vivid Money
07. 10. 2009 10.08
nogomet je igra v kateri igra 22 igralcev in na koncu ni nikjer angležev....