Liga prvakov

Ten Hag ostaja na klopi rdečih vragov: Lahko smo ponosni na dva osvojena pokala in napredek

Manchester, 04. 07. 2024 13.00 | Posodobljeno pred dvema dnevoma

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.J.
Komentarji
5

Erik Ten Hag ostaja trener angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda. 54-letni Nizozemec je preživel vse kritike javnosti in po analizi vodstva kluba še za eno leto podaljšal pogodbo, ki se mu bi sicer iztekla v sezoni 2024/25. Ten Haga, ki je iz Ajaxa v Manchester prišel leta 2022, je rešil osvojeni pokal FA.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V njem je premagal mestnega tekmeca in državnega prvaka Manchester City. "Če se ozremo na zadnji dve leti, smo lahko ponosni na dva osvojena pokala in napredek. A se moramo zavedati, da je pred nami še veliko trdega dela, da dosežemo raven, ki se pričakuje od Manchester Uniteda. Želimo se boriti za angleške in evropske naslove. V pogovorih s klubom smo ugotovili popolno enotnost v naši viziji za dosego teh ciljev in vsi smo močno zavezani, da skupaj opravimo to pot," je ob podaljšanju pogodbe dejal zadovoljni Erik Ten Hag.

Erik ten Hag
Erik ten Hag FOTO: AP

"Z dvema pokaloma v zadnjih dveh sezonah je Erik okrepil svoj status enega od najuspešnejših trenerjev v Evropi. Z analizo njegovega dela smo prišli do zaključka, da je najboljši možni partner, s katerim lahko sodelujemo pri dvigovanju standardov in rezultatov. Ta skupina igralcev je že pokazala, da je sposobna tekmovati in zmagovati na najvišji ravni, zdaj moramo to početi bolj dosledno," pa meni novi športni direktor kluba Dan Ashworth.

Unitedovo osmo mesto v minuli sezoni elitne angleške lige je bilo njegovo najnižje po letu 1990, iz Lige prvakov pa je tudi izpadel že po skupinskem delu, zaradi tega je za mnoge podaljšanje sodelovanja z Nizozemcem veliko presenečenje.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gullit
04. 07. 2024 16.08
Se strinjam z vsemi komentarji spodaj. Moje skromno mnenje pa je, da jim tudi Ferguson ne bi mogel velik pomagati. riba smrdi pri glavi.
soča
04. 07. 2024 15.35
-1
Pod ETH se nam obeta še ena sezona za pozabo!!!Sicer je poteza deloma razumljiva,ker bi bila prekinitev pogodbe velik finančni zalogaj,pa še pravih strokonjakov trenutno ni na trgu...
Cupko
04. 07. 2024 15.06
Največja napaka! Spet bodo le 7. ali 8.
zapiramvamustaaa
04. 07. 2024 14.32
+1
Ajej spet nič naslednjo sezono...
TvojPrijatelj
04. 07. 2024 14.10
-3
Premagal Man City? Man United ne bo nikoli premagal Man City.