Liga prvakov

Sodelujte v naši UEFA Fantasy Football ligi!

Ljubljana, 16. 09. 2024 16.17 | Posodobljeno pred enim dnevom

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Tadej Vidrih
Komentarji
2

Zagotovo vas je veliko takšnih, ki svoje nogometno znanje postavljate na preizkus v eni najbolj popularnih spletnih igric UEFA Fantasy Football. V tej sezoni vas vabimo, da se preizkusite tudi v ligi naše medijske hiše, merite moči z našimi novinarji, si prislužite praktične nagrade in se potegujete za glavno nagrado: dve vstopnici po vaši izbiri za ligaški del Lige prvakov prihodnjo sezono.

UEFA Fantasy Football je ena izmed najbolj popularnih spletnih igric na svetu. Skoraj vsako leto se v vlogi virtualnega trenerja preizkusi več kot dva milijona igralcev po vsem svetu, med njimi tudi več tisoč Slovencev. Tudi zato smo se znotraj naše medijske hiše odločili, da ustvarimo ligo, v kateri boste lahko preizkusili svoje znanje, se pomerili proti našim novinarjem in bili za to nagrajeni. Tisti, ki bo po koncu sezone zbral največ točk, bo namreč prejel dve vstopnici za katero koli tekmo ligaškega dela Lige prvakov v prihodnji sezoni.

Odštevanje do uvodnega obračuna se je začelo ... čas, da sestavite svojo ekipo.
Odštevanje do uvodnega obračuna se je začelo ... čas, da sestavite svojo ekipo. FOTO: Uefa

Pred vsakim krogom bomo na naši spletni strani poskrbeli za nasvete, s katerimi bodo postregli naši novinarji, po koncu kroga pa bomo objavili, kdo izmed igralcev je bil najbolj uspešen in kakšen je bil njegov ključ do uspeha.

Kako se igra UEFA Fantasy Football?

Vsak igralec sestavi svojo ekipo, v kateri morajo biti trije napadalci, pet vezistov, pet branilcev in dva vratarja. Za sestavo ekipe ima vsak igralec na voljo 100 milijonov evrov. Samo za občutek, najdražji igralci na igrici so Erling Braut Haaland, Kylian Mbappe in Vinicius Junior, vsak izmed njih je vreden 11 milijonov. Po vsakem odigranem krogu lahko sicer v ekipi naredite menjave.

Prve tekme so na sporedu že v torek.
Prve tekme so na sporedu že v torek. FOTO: Uefa

Ko je ekipa sestavljena, ste pripravljeni, da se igra začne. Igralci, ki ste jih izbrali v ekipo, vam prinašajo točke glede na to, kako uspešni so v realnosti. Če igralec zaigra na tekmi, prejmete točko, dodatno točko, če igra vsaj do 60. minute, nato pa so tukaj še dodatki: dosežen gol napadalcu prinaša štiri točke, vezistu pet, branilcu pa celo šest točk. Štejejo se tudi asistence, odvzete žoge, branilci in vratarji prejmejo točke, če ekipa ne prejme gola, negativne točke pa prinašajo prejeti goli in kartoni. Podrobnejšo razlago glede točkovanja in vseh pravil najdete na naslednji povezavi.

Kako sodelovati?

Treba je sestaviti sanjsko ekipo na tej povezavi, nato pa se pridružite naši ligi tako, da vpišete kodo Qob4Tn. Popestrite si spremljanje evropske nogometne elite in se pridružite naši ligi. Vso srečo in naj zmaga najboljši!

Splošni pogoji in pravila sodelovanja v Uefa Fantasy Football ligi

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Robby
17. 09. 2024 12.26
-1
Kam vpišem to kodo???
KiNgKoNg
16. 09. 2024 16.39
-1
Bomo sodelovali!