Liga prvakov

Po prvem polčasu je kazalo dobro, v nadaljevanju pa polom Sobočank

Gradec, 19. 09. 2024 20.16 | Posodobljeno pred 4 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometašice Mure None so na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za Ligo prvakinj v gosteh izgubile proti St. Pöltnu z 0:3. Povratna tekma bo 26. septembra v Murski Soboti.

ŽNK Mura Nona
ŽNK Mura Nona FOTO: ŽNK Mura Nona

Avstrijski prvak St. Pölten, za katerega igrata tudi slovenski reprezentantki Mateja Zver in Izabela Križaj, je na prvem obračunu prišel do lepe prednosti. Avstrijke so vse zadetke dosegle v drugem polčasu, uspešne so bile Kamila Dubcova v 65. minuti, Melike Pekel v 73. in Križaj, ki je igrala celo tekmo, v 79. minuti. Izbranke Vladimirja Kokola tako čaka težko delo na povratnem obračunu.

Avstrijske tekmice so devetkrat osvojile avstrijsko prvenstvo ter imajo tudi deset pokalnih naslovov. Zanje že dolgo igra tudi 36-letna Mateja Zver, ki tokrat ni dobila priložnosti za igro.

Izid, Liga prvakinj, kvalifikacije, 2. krog:        
SKN St. Pölten - Mura Nona 3:0 (0:0)

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RUBEŽ
19. 09. 2024 21.37
No, to ni domače prvenstvo. Kjer sta dva, največ trije resni klubi. Pa se takoj vidi, kje smo. Skratka, slabo. Tudi če je še ena tekma, ne bo prinesla nič dobrega.