Liga prvakov

Šeško Redsem že zabil, bo nocoj ponovil vajo?

Leipzig, 23. 10. 2024 18.10 | Posodobljeno pred 1 uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Liga prvakov se nadaljuje v polnem tempu. Nocoj bomo na Kanalu A in VOYO prenašali spektakel iz Leipziga, kjer bodo domači biki gostili Liverpool. V soju žarometov bo znova Benjamin Šeško, ki je v prvih dveh krogih zadel že trikrat. V studiu pred tekmo, ki se začne ob 20.30, se bo Sanji modrič pridružil selektor mlade izbrane vrste Milenko Ačimović.

Sanja Modrić in Milenko Ačimović.
Sanja Modrić in Milenko Ačimović. FOTO: Damjan Žibert

Čeprav je Benjamin Šeško trenutno med najbolj vročimi napadalci Lige prvakov, njegovi biki razlogov za zadovoljstvo nimajo. Potem ko so izgubili tako proti Atletico Madridu kot Juventusu, nova ničla nocoj ne pride v poštev. Nasprotnik pa bo vse prej kot enostaven, saj v Leipzig prihaja Liverpool, vodilna ekipa angleškega prvenstva.

Za slovenskega reprezentančnega napadalca bo to prva uradna tekma proti slovitemu moštvu z Anfielda. Se pa je Šeško z Redsi že srečal poleti 2022 na prijateljski tekmi, na kateri je njegov nekdanji klub Red Bull Salzburg slavil z 1:0. Junak je bil z edinim golom na tekmi prav 21-letni Radečan, ki je tedaj navdušil s številnimi atraktivnimi potezami. Prav po tisti tekmi se je Radečana začelo povezovati z najslovitejšimi nogometni klubi. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Lani poleti se je kljub bogatejšim ponudbam odločil za bike iz Leipziga, kar se je doslej izkazalo za zadetek v polno. Biki so v minulih sezonah že večkrat dokazali, da so mojstri v doziranju in razvijanju mladih upov. In zdi se, da je le še vprašanje časa, kdaj bo Šeško z odhodom kot naslednji dodobra napolnil klubsko blagajno. V tej sezoni je na desetih tekmah dosegel šest zadetkov, od tega polovico v Ligi prvakov. 

Kljub zmagi bikov v Mainzu minuli konec tedna popotnica zanj ni najboljša, saj je zapravil dve zares zreli priložnosti in si tako nakopal nekaj kritikov. Tudi o tem bo govora v nocojšnjem studijskem delu, kjer se bomo skupaj z Milenkom Ačimovićem dotaknili Arneta Slota, za katerim je sanjski začetek trenerske službe na Anfieldu. 

Redsi so v nedeljo na derbiju angleškega prvenstva ugnali Chelsea, dobili so tudi uvodni tekmi nove sezone Lige prvakov. Bodo niz nadaljevali? Izveste od 20.30 dalje na Kanalu A in VOYO. Vabljeni v našo družbo! 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • ULTRA 1
  • ULTRA 2
  • ULTRA 3
  • ULTRA 4
  • ULTRA 5
  • ULTRA 6
  • ULTRA 7
  • ULTRA 8

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jurci275
23. 10. 2024 19.17
Barca-Bayern vi nam date Leipzig,, vsaka čast....
ultrass
23. 10. 2024 18.51
+1
pa lukaču povejte naj se neha napihovati besede, še posebno kadar igra real...prov na bruhanje mi gre, kako očitno navija za real
Kyle
23. 10. 2024 19.03
-2
ultrass
23. 10. 2024 18.49
+4
katera bud..a je dal leipzig vs liverpool ...
Matic321321
23. 10. 2024 18.43
+4
In na Akanal se prenaša leipzig liverpool? Ste vi resni?