Liga prvakov

Šeško in Neuer izgubljena za dvoboj osmine finala LP?

München, 07. 02. 2022 07.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vratar nemškega nogometnega prvaka Bayerna Manuel Neuer je prestal operacijo kolena in bo več tednov odsoten z igrišč. Podrobnosti niso razkrili, najverjetneje pa bo Neuer manjkal tudi na obeh tekmah osmine finala Lige prvakov v prihodnjih tednih proti Salzburgu. Tudi iz Solnograške prihajajo slabe novice za navijače kluba, saj se je poškodoval slovenski reprezentant Benjamin Šeško. Slovenec, ki je na pripravljalnih tekmah Salzburga blestel, je na odprtju drugega dela sezone doživel neprijeten udarec in bo najverjetneje ostal brez spektakla proti Bayernu. V tej sezoni je za Salzburg zabil osem golov v 26 nastopih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Manuel Neuer se je po uspešno opravljeni operaciji že oglasil na družbenih omrežjih in zagotovil, da se počuti dobro in se bo v nekaj tednih vrnil na teren. 

Benjamin Šeško je zadel na vsaki od štirih tekem Salzburga pred nadaljevanjem sezone in zabil kar sedem golov. Poškodba je prišla ob nepravem času.

Sporočilo o operaciji je sicer prišlo kot manjše presenečenje, saj je 35-letni prvi vratar Bayerna še večer prej branil na tekmi z Leipzigom, ki jo je njegov klub dobil s 3:2, in pri tem izenačil dosežek po številu zmag v nemški Bundesligi. Zdaj sta s 310 izenačena s sedanjim direktorjem kluba Oliverjem Kahnom.

Benjamin Šeško je v tej sezoni za Salzburg zabil sedem golov v 25 nastopih.
Benjamin Šeško je v tej sezoni za Salzburg zabil sedem golov v 25 nastopih. FOTO: AP

Prva tekma osmine finala Lige prvakov čaka Bavarce čez deset dni, povratna v Salzburgu bo na sporedu v začetku marca. Kot kaže, pa bodo močno oslabljeni tudi Salzburžani. Na pripravljalni tekmi se je namreč poškodoval slovenski reprezentančni napadalec Benjamin Šeško, ki je sicer blestel v minulem obdobju in pridno zabijal gole pred nadaljevanjem klubske sezone. Kot kaže, pa mladi Slovenec ne bo del spektakla Lige prvakov proti bavarskemu ponosu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RM953
07. 02. 2022 10.07
+1
Pravi "profi" novinarji ste! Vsaj sliko parov osmine finala bi lahko objavili pravo. Pišete o dvoboju Bayern : Salzburgu. A na sliki je par Bayern : Atletico M. in Salzburgu : Liverpool. AMATERJI!!!
blue3dragon
07. 02. 2022 09.16
-1
Kar hudo mi je za Atletico in Jana, Bayern jih bo razmontiral.
GO INTER
07. 02. 2022 09.21
+3