Liga prvakov

Ancelotti v pričakovanju zgodovine

Bergamo, 12. 08. 2024 20.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Jan Lukač
Komentarji
0

Nova evropska nogometna klubska sezona se bo začela v sredo z evropskim superpokalom med zmagovalcem Lige prvakov Real Madridom in najboljšim iz minule sezone v Ligi Evropa Atalanto. Tekma bo v Varšavi. Prenos na Kanalu A in VOYO. Začnemo ob 20.40.

Poletje se izteka, največji evropski velikani so v nizkem štartu pred uradnim začetkom sezone, čast boja za prvo krono na stari celini pa bo pripadla Špancem in Italijanom. Poletni premor je bil zaradi kontinentalnih prvenstev krajši od običajnega. "Ja, seveda se hitro bliža in po Euru in Copi se mi zdi malo prezgodaj, ker so tu nekateri igralci, ki so se vrnili z dopusta šele teden dni pred tekmo. Torej, to je zagotovo drugačna vrsta priprav na tekmo," pred finalom pravi vratar Reala Thibaut Courtois.

V Madridu so vajeni takšnih tekem, ljubitelji nogometa pa so vajeni, da lakote po lovorikah pri belem baletu nikoli ne manjka. V primeru zmage bi Real postal klub z največ osvojenimi Uefinimi superpokali.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.