Liga prvakov

Kapetan Ilić previden pred začetkom kvalifikacij: Besede ne bodo prinesle rezultatov

Ljubljana, 22. 06. 2018 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Več kot en teden nogometaši Olimpije že trenirajo pod vodstvom novega trenerja Ilije Stolice, na filozofijo prenovljenega strokovnega štaba pa se počasi privajajo tudi igralci. "Trdo delamo, da bomo pripravljeni na prvo tekmo v kvalifikacijah za Ligo prvakov," je obljubil kapetan zeleno-belih Branko Ilić.

Branko Ilić (na fotografiji) začenja drugo sezono po povratku v Ljubljano.
Branko Ilić (na fotografiji) začenja drugo sezono po povratku v Ljubljano. FOTO: Miro Majcen

Srbski strokovnjak Ilija Stolica je po zagotovilih iz tabora Olimpije v zmajevo gnezdo prišel z namenom vzpostavitve povsem drugačnega sloga igre v primerjavi s tistim, ki je Ljubljančanom v pretekli sezoni prinesel dvojno krono. Visok pritisk, posest žoge in napadalna igra ‒ to vse naj bi odlikovalo moštvo iz prestolnice že julija, ko se bodo začele kvalifikacije za Ligo prvakov. Branka Ilića in soigralce čaka azerbajdžanski prvak Karabah, ki je v prejšnji sezoni igral v skupinskem delu najelitnejšega evropskega tekmovanja.

"Mislim, da bomo trenerjeve zamisli hitro sprejeli," je o dobrem tednu treningov pod taktirko Stolice povedal kapetan Ilić. "Kar precej je novosti, trener zahteva napadalno igro, ki pa bo vseeno temeljila na disciplini. Trdo delamo, da bomo pripravljeni na prvo tekmo v kvalifikacijah za Ligo prvakov, ki bo res kmalu," je pred ponedeljkovo selitvijo v Čatež ob Savi še povedal Ilić.

Še naprej moramo trdo delati
Državni in pokalni prvaki bodo zadnjo pripravljalno tekmo na začetku naslednjega meseca odigrali proti madžarskemu Ferencvarošu, so še sporočili na uradni spletni strani kluba.

"Vzdušje je odlično. Že nekaj časa je tako. A besede ne bodo prinesle rezultatov. Še naprej moramo trdo delati in se pripraviti na pomembne tekme, ki nas čakajo," dodaja Ilić.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

franjoz
05. 07. 2018 16.00
Dobil je priložnost naj pokaže kaj zna toda časa je premalo za uspeh,odšel bo še pred jesenjo!!
joso5
22. 06. 2018 08.25
-15
jast mislim da bo novi trener prinesel novitete v igri, napadalni nogomet i boljše vzdušje v ekipi
aki10
22. 06. 2018 08.54
-7
Vzdušje je že itak blo dobro tud prej, kar se pa tiče napadalne igre je pa možno
pomlad14
22. 06. 2018 19.19
+3
Prinesel bo polno golov v olimpijini mreži.